Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Virgil van Dijk otvorene: Pre TOTO nenosím na drese meno svojho otca!

LIVERPOOL - Holandský futbalista Virgil van Dijk vysvetlil, prečo nenosí priezvisko svojho otca na drese.
Zdroj: 27094
Zdieľajte:

Dvadsaťšesťročný van Dijk sa stal najdrahším obrancom futbalovej histórie. Doteraz boli najdrahším obrancami Benjamin Mendy a Kyle Walker, ktorých v lete angažoval Manchester City, každého za 50 miliónov libier. Ale prečo nechce van Dijk na drese nosiť meno svojho otca?

Prečítajte si aj

V Tipsporte rozdávame 600 tisíc: Naskočte do súťaže a uchmatnite si podiel z rozprávkového banku!

Hoci otec Ron vozil Virgila na zápasy a tréningy s mládežníckym futbalovým tímom WDS'19, on trvá na tom, že Hellen hrala najväčšiu úlohu v jeho živote. "Pravdou je, že otec nebol s nami niekoľko rokov, moja matka je skutočným hrdinom tohto príbehu." povedal úprimne.

Hovorí: "Pracovala na plný úväzok a starala sa o tri deti, takže nikdy nemala chvíľku pre seba." Jeho otec sa o nich vôbec nestaral a Virgil preto nechce nosiť jeho meno na drese. Celá rodina je niekoľko rokov v konflikte. Otec sa opäť oženil a jeho nová manželka bola veľmi prísna, takže svoje deti nemohol a zrejme ani nechcel vidieť.

Prečítajte si aj

VIDEO Veľké sklamanie: Slovenský reprezentant Martin Chrien už nie je hráčom Benficy Lisabon!

Virgil sa minulý rok v lete oženil so svojou detskou láskou. Spolu majú trojročnú dcérku. Virgil by si mohol užívať peniaze, ale je skromný a nezabudol na svoje korene. Využil svoje bohatstvo na to, aby svojej mame kúpil nový dom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články