Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO V kabíne Arsenalu to škrípe, Henry: Niečo určite nie je v poriadku

LONDÝN - V kabíne Arsenalu Londýn zrejme nie je všetko úplne v poriadku. Poukázalo na to i včerajšie stretnutie s Crystal Palace, ktoré kanonieri vyhrali 3:2.
Zdroj: 26862
Zdieľajte:

Futbalisti Arsenalu Londýn dokázali vo včerajšom zápase Premier League zvíťaziť na pôde Crystal Palace 3:2. Do vedenia ich dostal gól Mustafiho, no v 49. minúte vyrovnal Townsend. Následne začal úradovať Alexis Sanchéz.

Prečítajte si aj

Manchester United odštartoval hon na hviezdu Juventusu: Turínčania odmietli prvú lákavú ponuku!

Najprv v 62. minúte poslal Arsenal opäť do vedenia a o štyri minúty neskôr strelil gól aj na 3:1. V závere zápasu dokázal ešte zdramatizovať stretnutie Tomkins, no na vyrovnanie sa už domáci nezmohli.

Špekulácie o dianí v kabíne aktuálne šiesteho celku Premier League ale odštartoval druhý gól Arsenalu. Ten po priťuknutí od Lacazetta strelil Alexis Sanchéz a ihneď volal spoluhráčov oslavovať. K prekvapeniu všetkých sa k nemu ale pripojila iba štvorica hráčov - Bellerín, Xhaka, Mustafi a Lacazette.

"Niečo takéto som videl iba ak vyhrávate 5:1 päť minút do konca," povedal jeden z komentátorov SkySports a dodal: "Nie keď dáte gól na 2:1 a ste pod veľkým tlakom okolia. Jednoznačne to naznačuje, že v kabíne Arsenalu nie je všetko v poriadku. Niektorým hráčom sa zrejme nepáči situácia okolo odchodu Alexisa Sanchéza."

Prečítajte si aj

Ďalší ŠOK pre Chelsea, Hazard odmietol podpísať nový kontrakt!

V štúdiu bol prítomný aj bývalý hráč Arsenalu a veľká legenda klubu z Emirates Stadium, Thierry Henry: "Neviem, čo presne sa v tíme deje. No keď skórujete, tak nepozeráte na to, kto skóroval. Ak premýšľate nad tým, či ísť alebo neísť oslavovať, tak niečo nie je v poriadku.

"Čo sa snažím povedať je, že nehráte pre Alexisa Sanchéza ale pre Arsenal. A Arsenal skóroval, choďte a oslavujte."

K celej situácii sa v pozápasovom rozhovore vyjadril aj tréner Londýnčanov, Arséne Wenger. Na otázku, či sa v kabíne niečo deje, ale odpovedal stručne: "Nie, určite nie. Nič také som nevidel."

Spoluhráčov reprezentanta Čile už zrejme nebavia možné špekulácie o odchode Sanchéza do Manchestru City po tom, ako mu v lete vyprší kontrakt.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články