Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ďalší ŠOK pre Chelsea, Hazard odmietol podpísať nový kontrakt!

LONDÝN - Rozpadáva sa Antoniovi Contemu tím po rukami?
Zdroj: 26293
Zdieľajte:

Otec jednej z hlavných hviezd The Blues Edena Hazarda tvrdí, že jeho syn odmietol podpísať predĺženie kontraktu s anglickým celkom, ale takisto vyvrátil rokovania s Realom Madrid, po výrokoch, ktoré zazneli minulý mesiac z úst belgického záložníka, že by to bol splnený sen, hrať pod takým trénerom, akým je Zinedine Zidane.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Barcelona plánuje premenu kádra: Nezostane kameň na kameni!

Mnohé zahraničné zdroje informovali behom tohto mesiaca, že na stole je pre 26-ročného futbalistu predostrená zmluva o predĺžení spolupráce. Súčasná mu vyprší v roku 2020 a podľa informácii, ktoré poskytol Thierry Hazard to vyzerá tak, že súčasný reprezentant nemá záujem respektíve odmietol túto ponuku.

"Všetko čo môžem prezradiť je to, že Eden odmietol predĺžiť s Chelsea kontrakt," povedal pre denník Le Soir.

"Ak by situácia bola taká vážna, v kľude mohol nasledovať a prikývnuť na Real, ale teraz s nimi nie sme v žiadnom kontakte. Eden je len jednou z mnoho strán, ktoré rozhodujú o jeho budúcnosti,'' uzatvára.

Avšak Hazard nie jediný, ktorý chce opustiť Stamford Bridge. Myšlienky zbeha majú takisto obranca David Luiz, ktorý má údajne pretrvávajúci konflikt s manažérom Contem a spoluhráč z reprezentácie Thibaut Courtois, ktorý sa chce vrátiť do svojho pôvodného pôsobiska - Atlética Madrid.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články