Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Fanúšikom AC Miláno došla trpezlivosť: Vytiahli transparent, po ktorom musel Donnarummu utešovať spoluhráč!

MILÁNO - Iba osemnásťročný Gianluigi Donnarumma to má zrejme u fanúšikov AC Miláno zrátané. Tentokrát ho rozrušili natoľko, že ho musel utešovať jeho spoluhráč Bonucci.
Zdroj: 26708
Zdieľajte:

Gianluigi Donnarumma bol opäť fanúšikmi Rossoneri vypískaný a vyzerá to tak, že ho v klube už nechcú ani vidieť. Stalo sa tak pred zápasom talianskeho pohára s Veronou, kedy pri vyhlasovaní základnej zostavy fanúšikovia začali pískať pri mene talianskeho reprezentačného brankára.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Hororové zábery z belehradského derby: Fanúšik bojuje o život!

Osemnásťročný brankár, ktorý sa do prvého tímu AC Miláno dostal už ako šestnásťročný, bol znovu spájaný s odchodom zo San Sira. Jeho agent, Mino Raiola, má byť podľa posledných správ nespokojný s kontraktom, ktorý jeho klient podpísal v lete. Klub z Milána ešte pred týmto pohárovým zápasom ale vydal stanovisko, v ktorom tieto špekulácie rázne odmieta: "Gigio je pre klub prínosom, či už po športovej alebo finančnej stránke. A toto je podčiarknuté kontraktom do roku 2021 a navyše posilnené otvoreným a pozitívnym vzťahom medzi hráčom, trénerom tímu a športovým riaditeľom klubu, píše sa v oficiálnom vyhlásení.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Real Madrid odvrátil blamáž a zahrá si vo finále šampionátu klubov!

Fanúšikovia vytiahli transparent pre Donnarummu

Na predzápasovej rozcvičke ale skupina fanúšikov Rossoneri na tribúne Curva Sud roztiahla transparent s takýmto textom: "Morálne vydieranie, 6 miliónov ročne a tvoj parazitujúci brat? Odíď, trpezlivosť je preč."

Ten si všimol aj samotný brankár a zrejme sa ho to dotklo. Tesne pred výkopom, po zápasovej rozcvičke, ho totiž v kabíne musel utešovať jeho spoluhráč Leonardo Bonucci.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články