Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Hororové zábery z belehradského derby: Fanúšik bojuje o život!

BELEHRAD - Dnešné belehradské derby sa premenilo na bojisko. V prvom polčase sa v sektore fanúšikov Partizanu strhla bitka.
Zdroj: 26701
Zdieľajte:

Belehradské večné derby proti sebe opäť postavilo mestských rivalov z hlavného mesta Srbska. Tentokrát sa derby odohralo na štadióne Partizanu Belehrad a opäť boli tribúny zaplnené do posledného možného miesta.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Real Madrid odvrátil blamáž a zahrá si vo finále šampionátu klubov!

Viac ako výkon na ihrisku ale zaujalo dianie na tribúnach. V 40. minúte sa v južnom sektore domácich Grobarov (prezývka fanúšikovskej skupiny Partizanu) strhla hromadná bitka. Viacero fanúšikov skončilo so zakrvavenými tvárami a zo sektora ich musela dostať až polícia.

Podľa prvých informácií sa bitky mali zúčastniť domáci fanúšikovia a menej početná skupina fanúšikov Crvenej Zvezdy Belehrad, ktorí sa v sektore domácich mali ocitnúť za účelom ukradnutia vlajky fanúšikom Partizanu.

Pozrite si aj

VIDEO Brankár z Brazílie vychytal Ronaldinha známym škorpiónom: Reakcia celého štadióna vás dostane!

Podľa posledných informácií bolo ale všetko inak. Hromadnej šarvátky sa mali zúčastniť dve skupiny fanúšikov domáceho celku, ktoré majú medzi sebou dlhodobé spory. Skupina fanúšikov Partizanu známa ako Young Boys chcela obsadiť južný sektor Grobarov a podpálila jednu zo zástav. V tej chvíli si proti sebe ale poštvala celú tribúnu a nasledoval tvrdý boj.

Sektor Grobarov sa tak na pár minút premenil na bojisko, na ktorom lietali kopance, údery päsťami či rozličnými vecami. 19 ťažko zranených fanúšikov dostala zo sektoru až polícia. Jeden z účastníkov bitky bojuje v nemocnici o život.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, hooligans.cz

Diskusia

Podobné články