Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hološko vyradený z kádra Slovana, Ševela: Každý je nahraditeľný

BRATISLAVA - Slovenský futbalista Filip Hološko bol Martinom Ševelom vyradený z kádra bratislavského Slovana.
Zdroj: 26224
Zdieľajte:

Útočník Filip Hološko nefiguroval na súpiske bratislavského Slovana vo včerajšom zápase v Ružomberku. Dôvodom bolo vyradenie kádra po udalostiach, ktoré sa udiali v poslednom domácom zápase Slovana v jesennej časti.

Filip Hološko sa dostal do konfliktu s Lukášom Droppom a po vystriedaní si svoju zlosť vybil aj na jednom z reklamných bannerov.

Prečítajte si aj

Po derby tiekla krv: V útrobách štadióna sa strhla mela!

"Filip nie je s nami. Pre mňa ako trénera sú niektoré veci, ktoré sa v tíme vyskytli, neakceptovateľné. Filip bol vyradený z kádra pre jesennú časť, hoci išlo len o jedno kolo. Bolo to moje rozhodnutie. Sami sme sa presvedčili, že každý je nahraditeľný," povedal Martin Ševela po zápase v Ružomberku.

"Filip Oršula odviedol veľmi solídny výkon, podmuroval ho aj gólom. Verím, že aj takýmto spôsobom sa kabína vyčistí. Musíme byť silní ako tím, držať všetci spolu. Vtedy dostaneme Slovan na tie priečky, kde patrí," vysvetlil tréner Slovanistov a takisto načrtol Hološkovu budúcnosť v Bratislave.

"V decembri budeme ešte sedieť s vedením a uvidíme. Pravdepodobne v januári sa Filip opäť pripojí k mužstvu, psychicky ešte silnejší a pomôže naplniť ciele, ktoré sme si stanovili. Filip sa k tomu postavil chlapsky, povedal, že bude rešpektovať moje rozhodnutie. Takže s hráčom mám aj čistý stôl," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články