Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Po derby tiekla krv: V útrobách štadióna sa strhla mela!

MANCHESTER - Manchesterské derby malo dohru aj v útrobách štadióna. Strhla sa totiž mela, po ktorej tiekla i krv.
Zdroj: 26655
Zdieľajte:

Polícia a usporiadatelia mali po včerajšom zápase Manchestru United s Manchestrom City plné ruky práce. V útrobách štadióna museli rozdeliť dvadsať člennú rozzúrenú skupinu. Lietali fľaše i päste a Mikel Arteta, asistent Pepa Guardiolu, skončil so zakrvavenou tvárou.

Artetovi niekto roztrhol obočie pri potýčke medzi oboma kádrami a podľa neoverených informácií potreboval ošetrenie ešte jeden člen realizačného tímu Cityzens. Všetko ale spôsobila Mourinhova snaha utíšiť tešiaci sa tím hostí.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Kontroverzný zápas na Ukrajine: Šachtar viedol 1:0, no potom začal úradovať hlavný arbiter!

Portugalčan sa najprv dostal do konfliktu s brankárom Edersonom, ktorý stál vo dverách kabíny mužstva Pepa Guardiolu. Obaja si začali nadávať v portugalčine a následne Mourinho obvinil Edersona zo simulovania a zdržiavania času. Následne preskočil na angličtinu a zakričal: "Kto si myslíte, že ste? Ukážte nejaký rešpekt..."

Okamžite sa zapojili ďalší hráči, na čele s Romelum Lukakum a strhla sa mela, ktorú prítomní ľudia označili ako pravú krčmovú bitku. Mourinho mal byť zasiahnutý fľašou vody a obliaty mliekom, no z potýčky vyviazol bez vážnejších zranení.

Arteta také šťastie nemal. Pri bitke utŕžil ranu nad obočím a skončil v opatere lekárov. Všetko mala vyprovokovať hlasná hudba v kabíne víťazného tímu a sústavne otvorené dvere. Mourinho i celá kabína United s tým mala problém. Našťastie sú v útrobách štadióna pritomní vždy aspoň dvaja príslušníci polície a aj tentokrát dokázali situáciu upokojiť.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, theguardian.com

Diskusia

Podobné články