Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Kontroverzný zápas na Ukrajine: Šachtar viedol 1:0, no potom začal úradovať hlavný arbiter!

KYJEV - Na Ukrajine sa diali veci. V zápase Zorje Luhansk proti Šachtaru Doneck boli diváci svedkami niečoho, čo smrdelo podvodom.
Zdroj: 26653
Zdieľajte:

Tak tento zápas pravdepodobne ešte vyvolá veľké diskusie vo svete. V ukrajinskej lige sa proti sebe postavili Zorja Luhansk a Šachtar Doneck. Hostia, ako prvý tím tabuľky, sa do svojho súpera okamžite zahrýzli a nepustili ho v prvom polčase do žiadnej šance. Gól ale prvý polčas nepriniesol.

Tie padali až v druhom polčase. Ten prvý strelili hostia, keď sa hlavičkou presadil Petryak a poslal svoj tím do vedenia. V 79. minúte sa ale ten istý hráč porúčal pod sprchy, keď mu rozhodca za pád v pokutovom území udelil žltú kartu a nakoľko už v prvom polčase jednu videl, bol vylúčený.

To ale nebolo od hlavného rozhodcu Boika všetko. Už o sedem minút neskôr veľmi prísne vylúčil i ďalšieho futbalistu Šachtaru, Freda. Klub z Donecku tak dohrával už iba s deviatimi hráčmi.

Prečítajte si aj

VIDEO Futbalový svet smúti: Zomrel autor najbrutálnejšieho faulu MS

Aby toho ale nebolo málo, tak v 90. minúte prišla možnosť pokutového kopu pre domácich po ruke jedného z hráčov hostí. To už nevydržal ukrajinský reprezentant Rakitsky a okamžite rozhodcu zaplavil spŕškou nepekných slov. Následne ho i pristrčil a arbiter neváhal. Vytiahol žltú a následne aj červenú kartu a vylúčil aj tretieho hráča hostí. Tí tak dohrávali iba ôsmi.

Silas nariadený pokutový kop premenil a vyrovnal na 1:1. Ďalší šok prišiel ale o dve minúty neskôr, keď si loptu do vlastnej siete vrazil Butko. Domáci tak aj za pomoci hlavného rozhodcu senzačne otočili skóre zápasu a zvíťazili 2:1. Po zápase mali plné ruky práce aj príslušníci bezpečnostnej služby, pretože členovia realizačného tímu ukrajinského majstra mali hlavného rozhodcu naozaj plné zuby!

ANKETA: Boli všetky tri vylúčenia správne?

  • Nie, rozhodca jednoznačne ovplyvnil zápas

    86%

  • Áno, rozhodca konal správne

    14%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články