Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO United začína prestupové obdobie zhurta: Z tých čiastok vám príde nevoľno!

MANCHESTER - Megalomanstvo Josého Mourinha sa prejavilo v nákupoch Paula Pogbu a Romela Lukaku, iba že cez zimné prestupové obdobie má prísť ešte väčšia smršť ako inokedy predtým.
Zdroj: 25502
Zdieľajte:

Anglické zdroje priniesli informácie, že manažér ''Red Devils'' má záujem o srbského záložníka Lazia Rím, Sergeja Milinkoviča-Saviča.

Prečítajte si aj

VIDEO Najbizarnejšia minúta zápasu v histórii: Ako sa bojuje o body do konca!

Na tom by nebolo nič zvláštne, keby Portugalčan nebol pripravený zaplatiť za 22-ročného futbalistu neuveriteľných 95 miliónov eur, čo by prekonalo sumu, za ktorú prišiel Paul Pogba v lete uplynulého roku z Juventusu.

Milinkovič-Savič by v prípade prestupu na Old Trafford pokračoval v šľapajách svojho staršieho brata Vanju, ktorý kedysi pôsobil v akadémii manchesterského celku.

Mourinho však má asi rád balkánske typy futbalistov, pretože ďalším na jeho zozname prestupových cieľov je chorvátsky ofenzívny záložník Ivan Perišič, ktorý aktuálne pôsobí takisto v Taliansku, presnejšie v Interi Miláno. Jeho aktuálna hodnota je podstatne nižšia, pohybuje sa okolo 35 miliónov eur. Ak by k obom prestupom došlo, išlo by o výrazné posilnenie stredu poľa, preto môžme asi môžeme v najbližšej dobe očakávať odchody zo červenej časti Manchestru.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: bbc.com

Diskusia

Podobné články