Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Coutinho sa vyjadril ohľadom prestupu: Je možné, že v januári odídem!

LIVERPOOL - Najviac skloňovaným menom na prestupovom trhu je Philippe Coutinho. Opora Liverpoolu je spojovaná s Barcelonou a sám hráč uviedol, že januárový prestup nevylučuje.
Phillippe Coutinho sa raduje zo vstrelného gólu.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

dchovanec brazílskeho celku Vasco da Gama sa do Európy dostal ako mladý chlapec, no príchod do tímu talianskeho giganta Interu Miláno mu nevyniesol to pravé ovocie, ktoré chce každý brazílčan po prestupe do jednej z európskych líg ochutnať. To našiel až v Liverpoole, kde je dodnes. Stal sa jedným z najlepších hráčov ligy a takisto oporou kádru z Anfield Road.

Prečítajte si aj

ONLINE zo Serie A: Juventus Turín - Inter Miláno

25-ročný ofenzívny záložník je však obletovaný mnohými veľkoklubmi, ktoré sa bijú o jeho služby. Najviac spomínaným klubom je španielska Barcelona. Nie je sa čomu čudovať, Brazílčan sa údajne sťažuje na svojich spoluhráčov, s The Reds nevyhral žiadnu výraznú trofej a vďaka prejaveniu nespokojnosti ho manažér Jürgen Klopp vynecháva zo zostavy.


Zmluva sa húževnatému hráčovi končí v roku 2022, no v rozhovore pre BBC uviedol, že v zimnom prestupovom období si vie predstaviť odchod. "Som hráčom Liverpoolu a vždy budem pre tento klub robiť maximum. Mám rešpekt ku klubu aj fanúšikom," vyhlásil Coutinho. "Nemôžem povedať, aká bude moja budúcnosť, múdrejší budeme v januári. Teraz chcem čo najviac pomôcť Liverpoolu," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: espnfc.com

Diskusia

Podobné články