Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Hovoria mu arabský Messi: Toto je najlepší futbalista na svete!

BRATISLAVA - Má takmer milión odberateľov na Instagrame. Zdieľa predný obal počítačovej hry s Neymarom a kedysi bol na skúške v Manchestri City.
Zdroj: 26617
Zdieľajte:

Hovoria mu arabský Messi a jeho vlasy vyvolali vo svete podobný ošiaľ ako účes nášho reprezentanta Mareka Hamšíka. Je Omar Abdulrahman najlepším futbalistom na svete?

Prečítajte si aj

Chyba, ktorá ho bude stáť vrchol kariéry: Kvôli kokaínu príde o majstrovstvá sveta!

26-ročný stredopoliar hrá futbal v Spojených arabských emirátoch v klube Al Ain a takisto v národnom tíme. Tento rok ho portál FourFourTwo Ázia označil za najlepšieho hráča v Ázii. Na druhom mieste skončila hviezda Tottenhamu Son Heung-min a tretie miesto obsadil Shinji Okazaki z Leicestru.

S hviezdou FC Chelsea Davidom Luizom.

Možno ste si všimli jeho zručnosti na olympijských hrách v Londýne v roku 2012, keď mu Daniel Sturridge povedal, že je dosť talentovaný na to, aby si zahral v Európe a Luis Suarez ho požiadal, aby si vymenili dresy.

Omar Abdulrahman bol aj súčasťou videa, ktoré slúžilo ako reklama na počítačovú hru Pro Evolution Soccer 2016. Video si na Youtube pozrelo takmer päť miliónov ľudí. Všetky triky a freestyle si môžete pozrieť TU.


POVEDALI O ŇOM:

"Podľa môjho názoru môže hrať v akejkoľvek lige v Európe. Keď dostane loptu, upozorní celý štadión, pretože môžete očakávať niečo výnimočne, nejakú fintu. Je to fantastický hráč." - Henk ten Cate, bývalý tréner Ajaxu, Barcelony a Chelsea.

S Neymarom je veľmi dobrý kamarát.

"Omar Abdulrahman môže hrať v ktorejkoľvek časti sveta." - Javier Aguirre, bývalý tréner Japonska, Mexika a Atlética Madrid.


"Al Ain má podľa mňa absolútne najlepšieho hráča v Ázii, je to neuveriteľný hráč, milujem ho, ale nie len ja, všetci tréneri chcú mať v klube takého hráča ako je on." Sabri Lamouchi, bývalý tréner Interu Miláno a stredopoliar Parmy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články