Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Lionel Messi prehovoril o svojich synoch: Thiago je dobrý chlapec, no Mateo je "sk**vysyn"

BARCELONA - Argentínska superhviezda prezradila, že jeho dvaja synovia sú úplne odlišní. Jeden je poslušný, no ten druhý je takmer nezvládateľný.
Zdroj: 26612
Zdieľajte:

Lionel Messi opísal svojich dvoch synov ako úplne opačné povahy. Zatiaľ čo Thiago je dobrým chlapcom, mladší Mateo je "s**rvysyn".

Prečítajte si aj

Florentino Peréz má pre Neymara jasný odkaz: Ak chceš Ballon d'Or, musíš spraviť toto!

Antonella Roccuzzo a hviezda Barcelony očakávajú príchod tretieho dieťaťa a sú dobre pripravení po tom, ako už zvládli päťročného Thiaga a dvojročného Matea.

Zatiaľ čo tridsaťročný kúzelník s loptou opísal svojho staršieho syna ako zlatíčko, k mladšiemu sa vyjadril slovami "hijo de puta" - ide však o hovorovú frázu, ktorá je skôr hravá ako ťažká urážka.

Jugando con ellos !!! ??

Príspevok, ktorý zdieľa Leo Messi (@leomessi),

"Sú veľmi odlišní," povedal Messi pre TyCSports a dodal: "Thiago je fenomén. Je fantastický a poslušný. Ten druhý je čistý horor, sk**vysyn."

"Thiago má radšej autá a motorky. Má rád futbal, no ak ho chvíľu hrá, hneď je unavený. Mateo je čistý teror, je naozaj svojský. Je pekné vidieť, ako sú od seba odlišní," dodal kapitán Argentíny.

El cargoso del hermanito menor . ??

Príspevok, ktorý zdieľa Leo Messi (@leomessi),

Messi takisto rozprával o priateľovi svojho syna, Benjovi, ktorý je synom Luisa Suáreza.

"Thiago a jeho priateľ Benja sú rovnako starí. Benja je ale úplne zbláznený do futbalu. Miluje futbal, miluje sledovať futbal a pozná asi všetkých hráčov," povedal Messi na záver.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, TyCSports

Diskusia

Podobné články