Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Florentino Peréz má pre Neymara jasný odkaz: Ak chceš Ballon d'Or, musíš spraviť toto!

MADRID - Florentino Peréz vie o spôsobe, ktorý by Neymarovi mohol pomôcť k zisku Zlatej lopty.
Zdroj: 26308
Zdieľajte:

V tú istú noc, ako hviezda jeho tímu získala už piatykrát trofej pre najlepšieho hráča planéty, sa Florentino Peréz vyjadril, že prestup do Realu Madrid by bol pre Neymara veľkou pomocou k zisku vytúženej Zlatej lopty.

Peréz po ceremónii vyzdvihol prácu svojho zverenca, no zároveň sa vyjadril k tomu, kto by mohol byť jeho nasledovníkom. "Byť hráčom Realu Madrid by všetko uľahčilo," povedal na otázku, či by sa ďalším víťazom mohol stať Neymar.

Prečítajte si aj

Na snímke vpravo hráč Trnavy Anton Sloboda a hráč Slovana Joeri De Kamps v zápase 7. kola.Sloboda zostáva v Trnave, so Spartakom sa dohodol na novej zmluve

"Real Madrid je klub, ktorý vám ako hráčovi dá naozaj všetko. Nie je tajomstvom, že som sa Neymara už pokúšal získať," dodal prezident Realu Madrid.

Nateraz sa ale musí "uspokojiť" s hráčom, ktorý každoročne búra strelecké rekordy a tento rok zvíťazil v ankete Zlatá lopta už piatykrát vo svojej kariére.

"Myslím si, že Cristiano Ronaldo je nasledovníkom Alfreda di Stefana. Je to česť môcť sa spoľahnúť na tak veľkého hráča. Žije pre futbal. Chce byť najlepším v celej histórii a k tomu mu pomáha nie len talent, ale najmä jeho tvrdá práca. Je vzorom pre všetkých," pochválil Peréz najväčšiu hviezdu svojho tímu.

Ronaldo sa stať víťazom ankety Zlatá lopta štyrikrát ako hráč Realu Madrid. Jeden triumf zaznamenal ešte ako hráč anglického Manchestru United.

ANKETA: Mal by Neymar prestúpiť do Realu Madrid?

  • Áno

    60%

  • Nie

    40%

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, marca.com

Diskusia

Podobné články