Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hviezda Atlética otvorene: Zomrel mi otec a dvaja bratia, po operácii srdca mi hrozil koniec kariéry!

MADRID - Argentínsky útočník Ángel Correa pripustil, že po operácii srdca stále existuje riziko, že jeho futbalové dni budú definitívne spočítané.
Zdroj: 26531
Zdieľajte:

Rodák z Rosaria sa s Atléticom Madrid dohodol na päťročnom kontrakte ešte v júni 2014, no následne mu diagnostikovali nezhubný nádor v srdcovej komore. V New Yorku podstúpil operáciu a tieto zdravotné problémy ohrozili jeho sťahovanie do Európy.

Prečítajte si aj

ONLINE z Ligy Majstrov: Feyenoord Rotterdam - SSC Neapol

Ángel Correa prehovoril otvorene o smrti svojho otca a dvoch bratov. Priznáva, že futbal mu pomáha zabudnúť na tieto najťažšie okamihy v živote. Taktiež nie je spokojný s tým, keď mu lekári pred operáciou srdca klamali. "Bolo mi povedané, že všetko bude v poriadku a že neexistuje nebezpečenstvo, že by som nemohol hrať futbal, ale ja som vedel, že to všetko bola lož! "


Aký je tréner Diego Simeone?

"Je to víťaz. Má neuveriteľné množstvo informácií o futbale, ktoré nám hovorí. Keď som prišiel do klubu v roku 2014, veľa ma toho naučil a robí to dodnes."

Čo pre Vás znamená futbal?

"Keď som mal 10 rokov, stratil som otca. Neskôr som stratil dvoch mojich bratov a futbal mi pomohol sa s tým vysporiadať a dostať sa cez to. Zakaždým, keď kráčam na ihrisko, zabudnem na straty, ktoré som utrpel. A snažím sa vychutnať si spoločné chvíle so svojimi spoluhráčmi alebo priateľmi v Rosariu".

Čo ste si kúpili zo svojej prvej výplaty?

"V ten deň mi agent zaplatil a ja som poslal celý svoj plat mojej mame v balíčku, aby sme mali jedlo na jedenie. Bolo to asi 1000 alebo 1200 pesos. Neskôr sa o mňa staral môj krstný otec. Odviezol ma, aby som si kúpil nové topánky, futbalové súpravy a radil mi, aby som nezabudol na štúdium. To je niečo, za čo mu budem vždy vďačný ".

A ako to bolo s tou operáciou srdca?

"Bol som v Argentíne s mojím agentom na lekárskej prehliadke a keď som išiel podpísovať zmluvu s Atléticom, lekári si všimli niečo divné a vtedy mi povedali, že budem potrebovať operáciu srdca. Moja prvá myšlienka bola, že som nechcel podstúpiť operáciu, pretože by to znamenalo stopku v semifinále Copa Libertadores. Tvrdo sme sa nadreli, aby sme sa dostali tak ďaleko. Napokon som si to rozmyslel, pretože som mladý a bola veľká šanca, že sa rýchlo zotavím. Ale bolelo ma to, že som zmeškal semifinále a finále so San Lorenzo. Bál som sa, že to je koniec mojej kariéry. Našťastie to všetko dobre dopadlo."

Prečítajte si aj

FOTO Sebavedomý Mourinho: Neuveríte, čo povedal po postupe United!

Tešíte sa na MS 2018 v Rusku?

"Hrať za národný tím je to najlepšie, čo som zažil. Hral som po boku argentínskych hviezd počas kvalifikačných zápasov a tešil som sa na každý tréning. Je to jedinečný zážitok. Je tu silná konkurencia, ale budem bojovať o každú minútu na ihrisku. Nemám na čo čakať."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: as.com

Diskusia

Podobné články