Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mrazivá spoveď letnej posily Interu Miláno: Chceli ma zabiť

MILÁNO - Brazílčan Dalbert prezradil, že mu po jeho prestupe do Interu Miláno chodili správy od francúzskych fanúšikov. Vyhrážali sa mu smrťou.
Zdroj: 26455
Zdieľajte:

Dalbert v letnom prestupovom období vymenil Ligue 1 za Serie A a po skvelej sezóne v drese Nice prestúpil na San Siro.

Prečítajte si aj

VIDEO Hamšík povedie Neapol do bitky s Juventusom: Sleduj NAŽIVO šláger talianskych gigantov!

Aktuálne ale Dalbert nenastupuje tak často ako by chcel. Nedokáže sa presadiť cez Nagatoma či Santona a tak väčšinou sedí iba na lavičke tímu, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentant Milan Škriniar.

V rozhovore pre Calciomerato Brazílčan priznal, že mu odchod z Nice privodil nemalé problémy. "Bol som v očiach fanúšikov zradcom. Keď ma vypískali proti Ajaxu tak ma to veľmi ranilo. Rád by som sa do Nice raz vrátil, no asi to nebude možné," povedal Dalbert.

Prečítajte si aj

Hráči Realu oslavujú po víťazstve vo finále futbalovej Ligy majstrov 2016/2017.FOTO FIFA plánuje odstrániť Pohár konfederácii: Náhradou bude turnaj najlepších klubov na svete!

"Predtým ako som odišiel som dostal viacero nepekných správ. Písali mi, že mi zlomia nohy. Iní ma chceli vidieť mŕtveho," opísal mrazivé správy od fanúšikov a dodal: "Písali aj mojej manželke a zastrašovali ju. Pocítil som ich hnev a strašne ma to bolelo. Stále mám ale veľký rešpekt pred klubom a pravými fanúšikmi Nice."

Aj napriek tomu, že nehráva tak často, ako by si predstavoval, tešiť ho môže aspoň dobrá forma jeho tímu. Milánsky Inter patrí medzi najlepšie tímy Serie A v tejto sezóne a je vážnym ašpirantom na titul.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články