Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dybala šokuje: Nezostanem v Juventuse, chýbajú mi títo hráči!

BRATISLAVA - Hviezda Juventusu Turín Paulo Dybala prezradila, ktorí hráči mu najviac chýbajú na trávniku.
Zdroj: 26267
Zdieľajte:

Hviezda Juventusu Turín Paulo Dybala prezradila v rozhovore pre magazín France Football, aké má plány do budúcna. No môžme povedať, že po prečítaní týchto slov budú oveľa šťastnejší fanúšikovia Manchestru United ako Juventusu.

Prečítajte si aj

VIDEO Naozaj nevídaná situácia: Cristiano Ronaldo dostal v šprintérskom súboji poriadne na frak!

"Nemôžem sľúbiť, že zostanem v Juventuse navždy. Nezáleží to len na mne, ale takisto nehovorím, že toto bude moja posledná sezóna v Taliansku. Chcem vyhrať všetko, čo sa bude dať. Futbal je zvláštny, nikdy neviete, čo sa stane v budúcnosti." hovorí Dybala, ktorý má s Juventusom zmluvu do roku 2022.

"Rád by som bojoval s Neymarom o Ballon d'Or, ale on je bližšie k tomuto úspechu než ja. Musím popracovať na zlepšení a vyhrávať trofeje. Vždy som obdivoval Ronaldinha, ale Messi je pre mňa ako Maradona. Je česť hrať po jeho boku v národnom tíme."

"Buffon je legenda, má skoro 40, ale hrá ako by mal 20. Musím sa priznať, že mi chýba Dani Alves a Pogba. Alves má úžasnú víziu a je naozaj sebavedomý. Je jedným z najlepších hráčov, akých som kedy videl. Pogba je môj kamarát, veľmi dobre si rozumieme na ihrisku i mimo neho." dodal na záver argentínsky reprezentant.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články