Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Tréner Interu po triumfe nad Bergamom: Takto hrá vyzreté mužstvo!

MILÁNO - Futbalisti Interu Miláno zostávajú na druhom mieste s dvojbodovou stratou za vedúcim Neapolom.
Zdroj: 26250
Zdieľajte:

V nedeľňajšom ligovom zápase vyhrali "nerazzurri" nad Atalantou Bergamo 2:0. O triumfe rozhodol dvoma gólmi domáci kapitán Mauro Icardi. Argentínsky útočník sa presadil v 51. a 60. minúte, keď na jeho presné hlavičkové zakončenia nedokázal reagovať hosťujúci brankár Etrit Berisha. Icardi sa s 13 gólmi v rovnakom počte zápasov dostal na druhé miesto v tabuľke strelcov Serie A za 15-gólového Cira Immobileho z Lazia Rím. Za Inter odohral celý zápas slovenský obranca Milan Škriniar a už tradične bol oporou svojho mužstva.

Prečítajte si aj

VIDEO Nádherné gesto fanúšikov Lyonu: Toto je pre teba Fekir!

Kapitán Interu pochválil svojich spoluhráčov. "Máme výborné mužstvo. Hráči, ktorí prichádzajú do tímu, sú veľkým prínosom a to je dôležité. To nás tento rok charakterizuje. Keď si budeme veriť, budeme víťaziť. V súťaži je viacero dobrých tímov, ktoré chcú byť v tejto sezóne v tabuľke čo najvyššie. Nehovoríme o majstrovskom titule, pre nás je dôležité kvalifikovať sa do budúcoročnej Ligy majstrov. Najdôležitejšie pre nás je pokračovať v dobrých výkonoch a držať sa v tabuľke čo najvyššie," povedal podľa klubového webu po zápase Icardi.

Hrdinu zápasu doplnil tréner víťazného tímu Luciano Spalletti. "Dnes sme hrali ako vyzreté mužstvo, vedeli sme čo máme kedy urobiť. Icardi je silný a dravý futbalista, ale na góloch sa podieľalo celé mužstvo. Náš tím si buduje charakter a sebavedomie. Potrebujeme mať všetkých hráčov vo výbornej forme, aby sme mohli konkurovať tým najlepším. Sme na dobrej ceste a momentálne som šťastný."

Inter sa v najbližšom ligovom zápase predstaví 25. novembra na pôde dvanásteho mužstva tabuľky Cagliari.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články