Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nová posila do obrany Arsenalu

Grécky reprezentant Kostas Manolas je blízko k prestupu a aktuálne podstupuje vstupnú lekársku prehliadku v tréningovom centre Arsenalu v Conley.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Arséne Wenger je blízko k zabezpečeniu služieb gréckeho obráncu, ktorý bol v hľadáčiku Juventusu. Diera v obrane vznikla po odchode Thomasa Vermaelena do Barcelony a vedenie Arsenalu sa rozhodlo pre zadáka Olympiakosu Pireus. Tento 23-ročný stredný obranca debutoval v reprezentácií pred majstrovstvami sveta v Brazílii.

Prestupová čiastka sa pohybuje okolo 10 mil. eur. Vedenie Arsenalu sa o Manolasa zaujímalo už od začiatku prestupového obdobia. Nič na tom nezmenil ani fakt, že na Emirates prišiel Calum Chambers, ktorý odohral svoj prvý ligový zápas na poste Manolasa. Wenger sa vyjadril, že potrebuje štyroch stredných obrancov, aby mohol konkurovať najlepším. V súčasnej dobe má k dispozícii Nemca Mertesackera, ktorý nedávno ukončil kariéru v reprezentácii. Ďalej má Laurenta Koscielneho, ktorý v minulej sezóne vytvoril nerozlučnú dvojičku so spomínaným Nemcom a nepriamo sa pričinil o odchod Vermaelena, ktorému neostalo veľa hracieho času. Novými menami sú teda Chambers a Manolas.

Manolas to nebude mať jednoduché. Partnerstvo medzi Mertesackerom a Koscielnym je vynikajúce a je celkom pravdepodobné, že Manolas im bude v tejto sezóne kryť chrbát z lavičky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články