Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Tieto slová Marechiara nepotešia: Kouč Neapola otvorene o Hamšíkovi!

NEAPOL - Tréner Neapola reagoval na bezgólovú remízu s Chievom.
Zdroj: 25933
Zdieľajte:

Vedúci SSC Neapol iba remizoval na pôde Chieva Verona 0:0. Za "Partenopei" odohral celý zápas slovenský stredopoliar Marek Hamšík. Neapol má na čele jednobodový náskok pred majstrovským Juventusom Turín.

Prečítajte si aj

VIDEO Šláger Premier League rozhodol jediný gól, Citizens nezastavil ani Arsenal

So zápasom nebol spokojný ani tréner SSC Neapol Maurizio Sarri. V tejto sezóne to bol už druhý zápas, v ktorom Neapol stratil body.

"Nie som naštvaný z výkonu. Z taktického hľadiska sme hrali výborne a Chievo sa nezmohlo absolútne na nič. Jednoducho to bolo náročné a chýbala nám ostrosť," povedal tréner pre Mediaset Premium. Koučovi Neapola zjavne chýbali zranení hráči, či už Pepe Reina, Faouzi Ghoulam alebo Arkadiusz Milik.

"Vytvorili sme si príležitosti, ale nevedeli sme ich premeniť. Chievo robilo len to, čo malo robiť. " Vyjadril sa aj k výkonom slovenského reprezentanta Mareka Hamšíka.

"Nie je to ten Marek Hamšík, na akého sme boli zvyknutí v druhej polovici minulej sezóny, ale zdalo sa, že to bolo lepšie ako pred mesiacom. Myslím, že je na správnej stope znovu objaviť svoju kondíciu a verím, že po reprezentačnej prestávke začne hrať ako má." dodal.

Je to náhoda, že Neapol len remizoval v Serii A pár dní po tom, čo dostal v Lige majstrov príučku od Manchestru City, či v tom budú naozaj problémy so zranenými hráčmi?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football-italia.net

Diskusia

Podobné články