Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Ach, tí neverníci: TOP 5 hviezd, ktoré podľahli čaru momentu!

BRATISLAVA - Športovci neradi spájajú svoju kariéru so súkromným životom. No ako to už býva, niekedy k tomuto stretu dôjde, či už sa daná informácia k verejnosti dostane rečami, alebo cez médiá. Aj viacerí slávni futbalisti sú veľmi dobre známi svojím aférami so ženami. Obeťami v prípadnej kauze sa stanú ich priateľky, manželky a po prípade deti. Aj týchto päť futbalistov podľahlo čaru momentu, a preto sa ocitli v našom rebríčku.
Zdroj: 19564
Zdieľajte:

Olivier Giroud (30)

Útočník Arsenalu bol obvinený z aféry, ktorú mal mať s modelkou menom Celia Kay v hoteli Four Seasons večer pred ligovým zápasom s Crystal Palace.

Paparazzi zachytili útočníka francúzskej reprezentácie v spomínanom hoteli len v spodnom prádle, čo zapríčinilo, že musel vyjsť s pravdou von a ospravedlniť sa svojej manželke Daniele, rodine, spoluhráčom a samotnému manažérovi Arsénovi Wengerovi.

Giroud sa vyjadril, že niečo z verzie, ktorú prezentovali médiá, bola pravda a časť bola lož, no teraz chce minulosť hodiť za hlavu a sústrediť sa len na futbal.

Prečítajte si aj

VIDEO TOP 5 hráčov, ktorí sú v Barcelone na odstrel!

Franck Ribéry (34)

Pomerne nenápadný záložník Bayernu sa pred siedmimi rokmi ocitol v stredobode pozornosti. Aj napriek faktu, že kvôli jeho manželke Wahibe konvertoval v islam a má s ňou dve deti, spolu so svojimi reprezentačnými kolegami Karimom Benzemom a Sidneym Govuom boli obvinení zo sexu s neplnoletou prostitútkou Zahiou Dehar.

Verdikt ešte nie je právoplatný, ale ak by bol Ribéry uznaný vinným, zaplatil by pokutu 40 tisíc eur a vo väzení by strávil tri roky.

Ashley Cole (36)

Aktuálne ľavý obranca LA Galaxy, bol počas slávnych čias v londýnskej Chelsea verný manžel speváčky Girls Aloud, Cheryl Tweedy.

Toto idylické manželstvo, ktoré získalo pomenovanie ''najmocnejšie'', sa rozpadlo v roku 2010, po odhalení troch aférok niekdajšej hviezdy Arsenalu a Chelsea. Modelky Coralie Robinson, Brooke Healy a kaderníčka Aimee Watson boli ženy, s ktorými Cheryl podviedol.

Cole sa tak stal opäť najviac nenávideným mužom Anglicka, i keď tento prívlastok získal po svojom kontroverznom prestupe z materského Arsenalu do tímu londýnskeho rivala, peniazmi pumpovanej Chelsea.

Pozrite si aj

VIDEO Výber hráčov, ktorým nič nevraví slovo fair-play!

Wayne Rooney (31)

Stále aktívne hrajúca legenda Manchestru United si v roku 2008 po pekných spoločných rokoch zobrala Coleen McLoughlin.

Avšak prostitútka Jennifer Thompson zverejnila info, v ktorom stálo, že futbalista využíval jej služby, kým jeho už manželka, čakala ich spoločného syna Kaia.

K tejto historicky prvej afére sa pridali mnohé ďalšie, čo bolo príčinou Rooneyho prestupu do Chelsea, ktorý bol na poslednú chvíľu zastavený vtedajším trénerom Red Devils, sirom Alexom Fergusonom. Čo však vskutku stojí za úvahu je, že Coleen svojmu nepoučiteľnému mužovi odpustila všetky prešľapy a snaží sa v jeho nápravu.

Royston Drenthe (29)

Tento aktuálne už len bývalý futbalista, v súčasnosti raper, mal vždy reputáciu playboya, aj keď mal menší románik s už staršou modelkou Malenou Graciou.

To by nebolo až také hrozné, keby práve v tom čase jeho manželka neočakávala druhý prírastok do rodiny.

Reportérka miestneho španielskeho média sa v jednom rozhovore Holanďana opýtala, ako často máva sex. Jeho odpoveď stála za to: ''Myslíte s mojou ženou?''

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články