Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Trnava opäť víťazne, bíli andelé lietajú na špici tabuľky aj naďalej

TRENČÍN - Trnava chcela potvrdiť rolu prvého tímu tabuľky. To však proti nevyspytateľnému Trenčínu na ich trávniku nebolo jednoduché.
Zdroj: 25797
Zdieľajte:

Na trenčianskej Sihoti sa stretli dva tímy, ktoré mali pred úvodným výkopom skvelú formu. Trenčania vyhrali posledných šesť a Trnava dokonca sedem ligových zápasov. V prvom polčase sa hral síce rýchly futbal, ale chýbali mu vyložené gólové šance. Pri jednej z nich sa k lopte nedostal van Haaren ani dobiehajúci Beridze. V 36. min unikol domácej defenzíve Egho. Pred šestnástkou ho fauloval Kleščík a po váhaní ho hlavný rozhodca Marhefka poslal predčasne pod sprchy. Do konca polčasu sa už hral opatrný futbal a oba tímy sa snažili s touto situáciou vyrovnať. Hostia z Trnavy početnú výhodu využili krátko po prestávke. Egho si narazil loptu s Pehlivanom a bez problémov prekonal Šemrinca. O šesť minút mohlo byť s Trenčínom ešte horšie. Šemrinec urobil veľkú chybu na hranici šestnástky, ponúkol ju Čanturišvilimu, ale ten netrafil prázdnu bránu.

Prečítajte si aj

VIDEO Nečakané zakopnutie Realu, na Barcelonu stráca už osem bodov!

Gruzínsky legionár si chuť napravil v 58. min. Kadlec zostal voľný v pokutovom území, našiel ešte lepšie postaveného Čanturišviliho. Ten síce svoj pokus poslal iba do žrde, ale odrazenú loptu aj s dávkou šťastia dotlačil do siete. Líder sa dostal do pohody a čakalo sa, že zápas už nedostane záplatku. Trenčín sa však nevzdával. V 68. min vyskúšal šťastie z veľkej diaľky van Haaren a lopta z jeho kopačky doplachtila za chrbát prekvapeného Vantrubu. O šesť minúty mal vyrovnanie na kopačke kanonier Janga. Jeho pokus vyrazil Vantruba a hostia loptu následne odvrátili do bezpečia na rohový kop. Trnavčania vo zvyšku zápasu držali súpera na dištanc a náznaky trenčianskych šancí nemali gólový punc. Až šesť minút pred koncom mal vyrovnanie na hlave Janga, ale tesne minul priestor brány. V záverečnej minúte sa vyrovnať nepodarilo ani striedajúcemu Mancemu, ktorý sa otočil na hranici veľkého vápna. Jeho strela však smerovala vysoko nad bránu. Trnava v Trenčíne napokon víťazstvo ubránila a natiahla sériu výhier vo Fortuna lige na osem zápasov.

Trenčín – Trnava 1:2 (0:0)

Góly: 68. van Haaren – 49. Egho, 58. Čanturišvili, ŽK: Beridze, Skovajsa, Čögley – Pehlivan, Jirka, ČK: 36. Kleščík,

Rozhodovali: Marhefka – Slyško, Pozor, 3042 divákov.

Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík, Lawrence, Skovajsa – El Mahdioui – Paur (77. Mance), van Haaren, Ubbink (62. Gong), Beridze (40. Čögley) - Janga

Trnava: Vantruba – A. Kadlec, Tóth, Godál, Čonka – Sloboda, Pehlivan – Čanturišvili (90. Janso), VlaskO (73. Greššák), Jirka (89. Lukič) – Egho

video doplníme čoskoro...

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články