Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Budeme svedkami megaprestupu? Barcelona má v hľadáčiku dve hviezdy

BARCELONA - Tréner FC Barcelona sa domnieva, že klub musí podniknúť kroky na posilnenie tímu.
Zdroj: 25515
Zdieľajte:

André Gomes sa minulý rok v lete stal s portugalskou reprezentáciou majstrom Európy a jednou z odmien mu bol prestup z Valencie do Barcelony, uplynulé mesiace pre neho však už tak slávne nie sú. Portugalský stredopoliar sa v Katalánsku zatiaľ skôr trápi a z úst fanúšikov sa často ozýva kritika.

Prečítajte si aj

Na snímke vľavo Róbert Mak (Slovensko) sa raduje po strelení úvodného gólu so spoluhráčom Jakubom Holúbekom.Slováci si v októbrovom rebríčku pohoršili, spoznali sme nasadené mužstvá v baráži!

Tréner FC Barcelona sa domnieva, že klub musí podniknúť kroky na posilnenie tímu. Podľa španielskeho periodika Diario Gol sa Ernesto Valverde snaží nájsť vhodnú náhradu práve za tohto hráča. V hľadáčiku má dve hviezdy Manchestru United: Juana Matu a Andera Herreru. Obidvom sa zmluva končí v júni 2018, preto nie je vylúčené, že po nich siahne práve katalánsky celok. Sú skúsení a môžu hrať na viacerých postoch. Valverde sa netají tým, že Ander Herrera bol jeho obľúbeným hráčom v čase, keď obliekal dres Athletica Bilbao. Zatiaľ sú to všetko len dohady, klub dúfa, že Gomesa nebude musieť nahradiť. Jeho výkony však tomu zatiaľ nenasvedčujú.

ANKETA: Ak by ste si mali vybrať z týchto dvoch hráčov, ktorého by ste radi videli v drese FC Barcelona?

  • Ander Herrera

    67%

  • Juan Mata

    33%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: diariogol.com

Diskusia

Podobné články