Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Messiho láka jeho reprezentačný kolega: Peniaze nie sú problém!

BARCELONA - Jeden z najlepších hráčov planéty Lionel Messi, sa pravidelne, ak nie každý deň, stáva súčasťou prestupových špekulácii. Najnovšia, ktorú priniesli argentínske zdroje však nabrala reálne kontúry.
Zdroj: 25132
Zdieľajte:

Útočník Manchestru City Sergio Agüero zostáva plný očakávaní, ohľadom možného prestupu jeho reprezentačného kolegu Messihom práve k modrej časti Manchestru.

Ak by som mal byť úprimný, peniaze nie sú problém,” povedal futbalista pre argentínske médium TyC Sports.

Prečítajte si aj

Hrá v La Lige a zarába tisíce, no na tréning cestuje vlakom: Mojím úspechom je záchrana mojej rodiny!

Messi je jedným z elitných hráčov, ktorý ako napríklad Ronaldo sú symbolmi pre ten určený klub a určite pre tento typ hráčov je zložité odísť z prostredia, ktoré milujú.''

Kto by nechcel mať Lionela Messiho vo svojom tíme? Bol by som veľmi šťastný, keby bol so mnou na ihrisku v jednom tíme, ale na druhú stranu by to bol veľmi náročný prestup vo všetkých ohľadoch,'' uzavrel bývalý hráč Atlética Madrid.

Manažér Cityzens Guardiola, v minulosti rýchlonohého útočníka viedol v Barcelone a jeden z hlavných predstaviteľov City Football Group Ferran Soriano, ktorého minulosť je tiež spojená s katalánskym veľkoklubom, je otvorený akémukoľvek prestupu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football-espana.net

Diskusia

Podobné články