Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Reprezentácia Čile plná alkoholikov? Tréner Sampaoli vymenoval hráčov, ktorí majú problém s pitím!

SANTIAGO DE CHILE - Futbalová reprezentácia Čile nepostúpila na majstrovstvá sveta v Rusku a bývalý tréner Čile, Jorge Sampaoli, vie, v čom je najväčší problém.
Čilský futbalista Eduardo Vargas (vľavo) sa raduje z gólu so spoluhráčmi.
Čilský futbalista Eduardo Vargas (vľavo) sa raduje z gólu so spoluhráčmi. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Čilský žurnalista Sergio Gilbert zverejnil osobný rozhovor s Jorgem Sampaolim, ktorý prebehol ešte v dobe, kedy aktuálny tréner Argentíny koučoval národný tím Čile.

"Vidal by sa mal liečiť. Rád sa opíja a je mimo kontrolu. Raz sme leteli do Limy a prišiel za mnou s otázkou, či si môže dať pivo. Povedal som nie, pretože by s tým určite nesúhlasila futbalová federácia. Nepočúvol ma a spoluhráči ho na palube videli s fľašou whiskey v ruke," vyjadril sa Sampaoli na adresu hviezdy Bayernu Mníchov.

"Eduard Vargas? Každým návratom do národného mužstva je horší a horší. Pinilla? To meno mi iba pripomína všetky tie ich párty," dodal.

Prečítajte si aj

Hrá v La Lige a zarába tisíce, no na tréning cestuje vlakom: Mojím úspechom je záchrana mojej rodiny!

Zdá sa, že v tíme Čile je viacero hráčov, ktorí majú problémy s disciplínou a životosprávou. Úplne iný je ale Alexis Sánchez. "Alexis sa vždy oddelí a vidíte ho iba so slúchadlami na ušiach počúvať hudbu. Gary Medel už prestal piť, no tiež sa rád pripojí k tej divokej skupine."

Jorge Sampaoli ukončil rozhovor konštatovaním, že ak sa reprezentačný tím nezmení, Čile bude mať veľký problém postúpiť na svetový šampionát. Jeho slová sa po posledných kvalifikačných zápasoch zóny CONMEBOL naozaj potvrdili!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články