Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovákov čakajú v novembri dva prípravné zápasy, možní sú títo súperi!

BRATISLAVA - Slovenská futbalová reprezentácia by mala v novembrovom asociačnom termíne absolvovať dva prípravné zápasy, známy je už užší okruh možných súperov. Podľa štvrtkového vydania denníka Šport by zverenci trénera Jána Kozáka mohli 10. novembra nastúpiť v Albánsku alebo na Ukrajine, resp. 14. novembra by doma hostili USA alebo Nórsko.
Zdroj: 25356
Zdieľajte:

"Chceme odohrať dvojzápas s tým, že najskôr by sme 10. novembra nastúpili vonku a o štyri dni neskôr by sme sa predstavili pred vlastnými fanúšikmi," citoval denník Šport Štefana Tarkoviča, asistenta hlavného trénera SR.

Prečítajte si aj

VIDEO Chystá sa prestup storočia? Real Madrid ponúka Tottenhamu tri superhviezdy!

"Ukrajinci sú rovnako ako my sklamaní z neúspechu v kvalifikácii, ani oni sa nedostali do baráže. V priebehu najbližších dní by sa mali vyjadriť ohľadom možnosti prípravného zápasu. Američania by mali v novembri pricestovať do Európy na 'trip'. V rámci neho odohrajú najskôr súboj v Nórsku a potom by sa mali predstaviť u nás. Ak by táto možnosť z nejakého dôvodu nevyšla, alternatívou je pre nás domáci duel práve proti Nórom, ktorí by si s nami veľmi radi zahrali," dodal Tarkovič.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články