Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Chystá sa prestup storočia? Real Madrid ponúka Tottenhamu tri superhviezdy!

TOTTENHAM - Opustí Harry Kane Anglicko? O jeho služby má vraj ohromný záujem Real Madrid, ktorý je ochotný ponúknuť Spurs až tri superhviezdy zo svojho kádra!
Harry Kane sa teší po strelení svojho druhého gólu proti Evertonu.
Harry Kane sa teší po strelení svojho druhého gólu proti Evertonu. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Španielsky gigant chce podľa posledných informácií španielskych denníkov anglickému celku ponúknuť služby Luku Modriča, Garetha Balea a Karima Benzemu. Títo traja hráči by mali v londýnskom klube nahradiť Harryho Kanea!

Spurs nie sú ochotní načúvať ponukám nižším ako 200 miliónov eur za dvadsaťštyriročného kanoniera. Preto sa prezident madridského celku rozhodol ponúknuť Tottenhamu Spurs troch hráčov.

Prečítajte si aj

VIDEO Američania zúria: Účasť na MS v Rusku im zobral neexistujúci gól!

Podľa ideálneho scenára by bol súčasťou obchodu iba Gareth Bale, no jeho náchylnosť k zraneniam jeho hodnotu výrazne skresala a preto by ho mal doplniť i Karim Benzema.

Ak by ani toto nestačilo "Kohútom" z Londýna, Peréz je ochotný pripojiť aj Luku Modriča, jedného z najlepších stredopoliarov na svete. Spolieha sa nato, že Modričovo miesto v zostave už čoskoro zaberie mladá dvojička Ceballos - Kovačič.

Harry Kane má v úvode sezóny famóznu formu. V deviatich zápasoch strelil už 11 gólov a je v nominácii na ocenenie Ballon d’Or.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články