Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Kanonier Bayernu Mníchov zvládol skúšky na výbornú, získal titul bakalára

VARŠAVA - Deň po tom, ako strelil svoj 16. gól v kvalifikácii majstrovstiev sveta a s národným tímom postúpil na šampionát získal vysokoškolský diplom.
Hráč Bayernu Robert Lewandowski (v strede) oslavuje tretí gól do bránky Frankfurtu.
Hráč Bayernu Robert Lewandowski (v strede) oslavuje tretí gól do bránky Frankfurtu. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Poľský futbalový útočník Robert Lewandowski získal vysokoškolský diplom deň po tom, ako strelil svoj 16. gól v kvalifikácii majstrovstiev sveta a s národným tímom postúpil na šampionát. Kanonier Bayernu Mníchov v pondelok úspešne zvládol záverečné skúšky na Športovej akadémii vo Varšave a získal titul bakalára. Profesor Marek Rybinski, ktorý bol jedným z členov skúšajúcej komisie povedal, že Lewandowského odpovede boli excelentné.

Prečítajte si aj

FOTO Premiér Fico navštívil Národný futbalový štadión: Verím, že bude lákať celé rodiny

Lewandowského diplomová práca bola zameraná na koučing a manažment, pričom futbalista v nej opisoval svoju kariéru od detstva až po dnešok, keď je svetovou hviezdou. Dvadsaťdeväťročný útočník hovoril o ambíciách a rivalite a nezabudol ani na podporu rodičov a manželky, ktorí mu na ceste za slávou veľmi pomohli. Jeho práca vyjde aj ako publikácia.

Lewandowski strelil v nedeľu gól a pomohol k víťazstvu 4:2 nad Čiernou Horou, vďaka čomu sa Poliaci prebojovali prvýkrát od roku 2006 na majstrovstvá sveta. Hviezdny útočník skóroval v kvalifikácii 16-krát a je najlepším strelcom v európskej časti bojov o MS 2018.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články