Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Čo tam tí ešte robia? TOP 5 hráčov, pri ktorých nemôžeme uveriť, že sú stále v Premier League!

BRATISLAVA - Vitajte pri rebríčku TOP 5 hráčov z Premier League, ktorí napriek svojej nepriaznivej situácii sa stále nachádzajú na súpiske svojho mužstva. Drevá, zodierači lavičky, amatéri... Aj také prezývky majú niektorí hráči, ktorí nemajú až tak veľa herného priestoru. Niekomu je ich ľúto, a naopak niekto si z nich robí dobrý deň. V našom rebríčku sa nachádza mix oboch skupín futbalistov.
Zdroj: 22298
Zdieľajte:

Henri Saivet (Newcastle)

Saivet sa k Newcastlu pripojil za päť miliónov libier z francúzskeho Bordeaux v januári minulého roku. V druhej polovici sezóny 2015/16 však odohral len štyri zápasy. Ani sa nestihol porozhliadať, a jeho nový klub sa porúčal o ligu nižšie. Útočník však odmietol hrať nejakú ''pralesnú ligu'' a putoval na ročné hosťovanie do Saint-Etienne. Teraz je však 26-ročný Senegalčan späť, aby zabojoval o miesto v zostave Rafu Beníteza. Henriho podporujeme, ale keď Newcastle ledva stíha vyplácať jeho plat vo výške 35,000 libier týždenne, nie je sa ani čomu čudovať, že ho niektorí považujú za zbytočného...

Prečítajte si aj

VIDEO TOP 5 hviezdičiek MS hráčov do 17 rokov

Florin Gardos (Southampton)

Tento chlapík, musí byť v našom rebríčku ''najviac upadnutý do zabudnutia''. Rumunský reprezentant sa ku ''Svätcom'' pripojil tri letá dozadu, ale počas tohto obdobia odohral iba žalostných 18 zápasov, z toho bol jeden zápas výprask od Arsenalu v FA Cupe 5:0. Aby toho nebolo málo, bol to jediný zápas v minulej sezóne, kde figuroval v nominácii jeho tímu. Na poste stopéra je veľmi výrazná konkurencia. Maya Yoshida, Jack Stephens, nové posily Wesley Hoedt a Jan Bednarek, plus vyradený Virgil van Dijk. Och bože.

Adam Bogdán (Liverpool)

Pamätáte si, ako sa o ňom vravelo v zmysle, že bude nástupca Jussiho Jääskelainena v Boltone? Maďar však prekonal jeho tieň. Teda, aspoň prestupom do Liverpoolu. Brankár už s ''Reds'' je spolu dva roky. Na jeho konte sú dva zápasy, ktoré odchytal ešte v predminulej sezóne. Minuloročné hosťovanie vo Wigane, mu prekazilo zranenie kolena a preto sa vrátil do kmeňového klubu, ako brankár č. 4. Simon Mignolet, Loris Karius a Danny Ward (ktorému už vyslovene vadí, že má robiť tretieho do partie, kvôli skvelej forme, ktorú ukazoval na hosťovaní v Huddersfielde.)

Prečítajte si aj

VIDEO 5 obrancov, ktorí by si zaslúžili Zlatú loptu

Mathieu Debuchy (Arsenal)

Pri tomto mene sa určite mnohým z vás vybaví otázka: ''Ten tam ešte je?'' Odpoveď je jednoduchá, áno je. Francúzsky obranca, ktorý bol kedysi záložník, si za áčko ''Gunners'' nezahral od novembra 2016, kedy si poranil stehenný sval v zápase proti Bournemouthu. Mnohí fanúšikovia volajú po jeho odchode, pretože za ''ničnerobenie'' berie 70,000 libier týždenne. Kormidelník Arsenalu francúzsky stratég Arséne Wenger, mal ponuky od Nice, Bordeaux, Brightonu a Newcastlu na prestup hbitého futbalistu. No všetky hodil do koša.

Lazar Markovič (Liverpool)

Ďalší adept na rovnakú otázku, ako pri Debuchym. Očakávalo sa, že po 23-ročnom Srbovi, chmatnú Brighton, Watford alebo Crystal Palace, no žiadny z týchto klubov, dokonca ani nikto iný, nepodal konkrétnu ponuku na pravého krídelníka. Všetkých hlavne prekvapil nezáujem Watfordu, konkrétne Marca Silvu, ktorý Markoviča minulú sezónu koučoval v Hulle. Vyhasnutý talent prišiel z portugalskej Benficy za 20,000,000 miliónov libier (!) v roku 2014.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články