Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Peklo na štadióne: Strach o holý život bolo výsledkom besnenia chuligánov!

BRATISLAVA - Ultras fankluby a chuligáni vedia poriadne znepríjemniť život na štadiónoch.
Zdroj: 25274
Zdieľajte:

FSV Zwickau - FC Hansa Rostock rok 2013

V 3. nemeckej lige zápasu medzi tímami FSV Zwickau a Hansou Rostok začali fanúšikovia vyvádzať ako zmyslov zbavení. Atmosféra na tribúnach sa zmenila na horiace peklo. Zápas navštívilo vyše 7000 tisíc divákov a niektorých z nich museli previesť do nemocnice. Stretnutie skončilo nerozhodným výsledkom 2:2 (0:2).

Prečítajte si aj

Chcete zvýšiť svoj športový výkon? S pomocou TOHTO špeciálneho oblečenia sa vám to podarí!

Poľské derby rok 2016

Počas mestského derby medzi Wislou a Cracoviou dali o sebe vedieť ultras fanúšikovia. Ich pyrotechnická šou pripomínala chvíľami ohnisko. Zápas medzi tímami skončil nerozhodným výsledkom 1:1.

Prečítajte si aj

ŠKANDÁL v Ružomberku: Vedenie zakázalo vstup jednému z najvernejších fanúšikov, kvôli nezmyselnému konfliktu, fanklub reaguje!

AC Milan - Rijeka rok 2017

Na skupinový zápas európskej ligy pricestovali chorvátski fanúšikovia v pomerne slušnej skupinke. Atmosféru dobrého futbalu prekazili chuligáni, keď okolo 70. min zápasu začali vyvádzať a hádzať svetlice na ihrisko. Rozhodca neváhal a na chvíľu prerušil zápas. Nikomu by ani vo sne nenapadlo, že miliónami posilnení Rossoneri sa budú trápiť a zápas rozhodnú až v poslednej minúte nadstaveného času po góle Patrica Crutoneho. Červeno-čierny zdolali chorvátsku Rijeku 3:2.

Red Star Belgrade Ultras

Srbských fanúšikov nemusíme viac predstavovať. Ich agresívne správanie nemá konca kraja a poznajú ich na celom svete. Počas zápasov tohto ultras fanklubu to na tribúnach chvíľami pripomína obdobie druhej svetovej vojny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: youtube.com

Diskusia

Podobné články