Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chcete zvýšiť svoj športový výkon? S pomocou TOHTO špeciálneho oblečenia sa vám to podarí!

BRATISLAVA - Ako mladý športovec vstupujete do veľmi ťažkej etapy vašej športovej kariéry, pretože dodatočné záväzky a nátlaky si vyžadujú, aby ste robili ťažké rozhodnutia. Je to však aj veľmi vzrušujúci čas: Vaša tvrdá práca, chuť a odhodlanie sú odmeňované.
Zdroj: 25264
Zdieľajte:

Bez zdravého životného štýlu to nepôjde

Čo všetko k dokonalému výkonu športovec potrebuje? Samozrejme, že viacerí z nás si povedia dobrá kondícia, špeciálna diéta a upravená strava v kombinácii s náročnými cvikmi v posilňovni. Telesný tuk je pre človeka a životné funkcie jeho organizmu samozrejme dôležitý, avšak jeho vyššie percento môže výkon športovca ovplyvniť negatívne.

Oblečenie so špeciálnymi vlastnosťami

Možno by ste boli prekvapení, že nie len špeciálna strava a diéta sa podpisuje pod lepší výkon športovca. Bez ohľadu na preferovaný typ športu, môže byť výkon ovplyvňovaný aj oblečením. Veľmi dobre si to môžete predstaviť pri plávaní, kedy aj najmenšia trecia sila dokáže zvýšiť odpor.

Nejde však len o plavcov, aj futbalista sa počas športu pohybuje vo vysokých otáčkach, a preto je aj tu špeciálny odev viac než dôležitý. Ponuku toho najkvalitnejšieho vám poskytne Under Armour Slovensko.

V čom sa skrýva to tajomstvo?

Pýtate sa, ako môže oblečenie pomáhať?

Určite by ste si ani vy nevedeli predstaviť klasické rifle a úzke šaty pri behu a posilňovaní. Ani v zimnej bunde a kabáte by to asi nešlo.

„Aj odev športovca preto zohráva dôležitú a nezanedbateľnú úlohu, obzvlášť, ak bol navrhnutý a vyrobený špeciálne pre dané pohybové aktivity.“

Samozrejme, že je len na vás, aby ste si ho správne vybrali. Nezabudnite pri tom na jeho nepremokavosť, čo sa hodí najviac športovcom, ktorí svoje voľnočasové aktivity vykonávajú v exteriéri, kde nie sú podmienky vždy ideálne. A futbalisti nimi určite sú!

Tu by sme vám odporučili jedno špecifické označenie.

STORM = dokonalá úroveň ochrany

Ak je vaše špeciálne oblečenie vyrobené z materiálu, ktoré má toto označenie, môžete si byť istí, že máte najvyššiu kvalitu. „STORM“ je základný stupeň ochrany povrchu materiálu špeciálnou technológiou. Čím vyšší stupeň (1-3), tým lepšia vode odolnosť oblečenia.

Predajom týchto moderných Under Armour mikín svetovej značky sa zaoberá autorizovaný slovenský e-shop, takže ich zaobstaranie bude pre vás naozaj jednoduché.

Pokiaľ by ste sa teda pri športe potrebovali cítiť pohodlne a naozaj komfortne, neváhajte využiť túto ponuku. Zistíte, že so špeciálnym oblečením bude radosť zo športu a dosiahnutého výkonu ešte vyššia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: PR článok

Diskusia

Podobné články