Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najväčší debakel v slovenskej histórii? Prípravkári FA Lafranconi FTVŠ naložili súperovi neuveriteľné množstvo gólov!

BRATISLAVA - Slovo debakel tentokrát nadobudlo úplne iný rozmer. Prípravkári Futbalovej akadémie Lafranconi FTVŠ UK nastrieľali súperovi ohromné množstvo gólov v jednom zápase.
Zdroj: 25000
Zdieľajte:

V mladších futbalových kategóriách nie sú debakle ničím výnimočným a prehrať o päť či desať gólov môže predsa každý. Inkasovať ale 45 gólov v jedinom zápase, ktorý sa hrá 50 minút je už ale úplne o niečom inom.

Prečítajte si aj

VIDEO Obrovská senzácia v Slovnaft Cupe: Štvrtoligový Medzev vyradil ďalší elitný tím!

Takéto množstvo gólov nastrieľali mladí futbalisti Futbalovej akadémie Lafranconi FTVŠ UK cez víkend svojmu súperovi z Devínskej Novej Vsi v kategórii do 11 rokov.

Pod ohromne vysoké víťazstvo sa podpísali najmä dvaja hráči domáceho výberu. Ronald Kubovič s Noelom Vargom nastrieľali zhodne po úctyhodných trinásť gólov. V zápase až pätica hráčov dosiahla hetrik.

Mužstvo FA Lafranconi FTVŠ UK je aj po tomto výsledku suverénne prvým celkom v tabuľke bratislavskej ligy Prípravka sk. A1, keď po šiestich kolách ešte nestratilo ani bod a má ohromné skóre 96:2. Naopak, Lokomotíva VW Devínska Nová Ves je na poslednom mieste, bez zisku bodu a so skóre 4:97.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články