Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Šialené derby o Istanbul: Päť červených, fanúšik rozbil televízor

ISTANBUL - Tureckí fanúšikovia patria k najemotívnejším na svete, počas derby Fenerbahce - Besiktas dokonca rozbíjali televízie.
Hráči Fenerbahce oslavujú gól spoluháča Souzu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V Turecku sa včera zastavil život, v Istanbule sa totiž v derby stretli Fenerbahce a majstrovský Besiktas. A bola to poriadna divočina, nielen na trávniku, ale aj v obývačkách niektorých fanúšikov.

Prečítajte si aj

Ligový dvojstovkár Chren: S ViOn-om mám ešte jeden sen

Zápas priniesol tri góly, dve penalty pre domácich a celkom päť červených kariet! Domáci šli do vedenia v 20. minúte, keď premenil pokutový kop Giuliana. Tesne pred odchodom do šatní sa po dvoch žltých porúčal pod sprchy hosťujúci Quaresma, prakticky okamžite ho nasledoval domáci Neto.

Po prestávke neuznal rozhodca pre údajný ofsajd vyrovnávajúci gól Besiktasu, za protesty vykázal trénera Senola Günesa na tribúnu a neodpískal jasnú penaltu za faul na Tosuna. Naopak, na druhej strane sa kopala druhá penalta, pri ktorej bol vylúčený Atiba Hutchinson.

Na gól Janssena však Besiktas hneď odpovedal znížením Babela. Potom dostal sa svoj sklz červenú kartu domáci Koybasi, v šiestej minúte nadstavenia sa ešte za protesty porúčal pod sprchy Ozyakup.

Divoký zápas neprežívali jednoducho ani fanúšikovia. Na internete sa objavilo video priaznivca Fenerbahce, ktorý údajne neuniesol gól Besiktasu. Odniesla si to televízia a napínavý záver zápasu tak fanúšikovia nevideli.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články