Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ligový dvojstovkár Chren: S ViOn-om mám ešte jeden sen

ZLATÉ MORAVCE - Vo vloženom kole sa dočkal okrúhleho zápasu v najvyššej súťaži, osláviť výhrou ho však mohol Martin Chren až včera.
Zdroj: 24947
Zdieľajte:

Jeho kariéra je spätá s ViOn-om Zlaté Moravce, veď mimo neho hral v rakúskom Horne a vtedy treťoligovom Komárne. Preč bol len 18 mesiacov, od januára tohto roku opäť zarezáva v červeno-modrom drese.

Prečítajte si aj

VIDEO Skvelí trnavskí fanúšikovia dotlačili Spartak k triumfu, ťažký terén pod Zoborom góly nepriniesol

Počas týždňa sa v ligovom zápase proti trnavskému Spartaku dočkal Marin Chren jubilejného 200. zápasu v najvyššej slovenskej súťaži. Historickú métu však mohol víťazne osláviť až včera, keď ViOn na domácom trávniku porazil Podbrezovú. Pred zápasom si z rúk prezidenta klubu Karola Škulu a ekonomického riaditeľa Martina Ondrejku prevzal pamätný dres, po ňom sme ho exkluzívne vyspovedali.

Po dvoch tesných prehrách opäť trojbodový zápis, navyše v náročných podmienkach, ktoré panovali. Aké sú dojmy tesne po zápase?

Určite sa to nerodilo ľahko. Podbrezová zmenila trénera, hrali dobre zozadu. Musím pochváliť naše mužstvo, hrali sme dobre v defenzíve a oproti zápasu v Trnave sme boli aj nebezpečnejší smerom dopredu. Dali sme jeden gól a neinkasovali, takže sme vyhrali.

Zápas rozhodol pomerne nešťastný vlastenec Podbrezovej, keď sa brankár Kuciak nezhodol s kapitánom Kostelným. Ako ste videli situáciu zo svojho pohľadu?

Išlo o nedorozumenie, ale také góly padajú. Aj my sme také dostali proti Dunajskej Strede, teraz sa konečne priklonilo šťastie aj na našu stranu.

Šťastie, to mal ViOn aj v samom závere, keď Mikušova strela opečiatkovala brvno.

Došlo tam zrejme k podceneniu situácie, ale myslím si, že Podbrezovú prakticky do ničoho nepustili. Boli sme nebezpeční vpredu, mali sme zopár ďalších šancí, ktoré sme nedotiahli. Myslím, že naše víťazstvo je zaslúžené.

Vráťme sa ešte do stredu týždňa, keď ste v Trnave prekonali hranicu 200 zápasov v najvyššej súťaži. Dá sa z tej kopy zápasov vybrať ten, ktorý vám utkvel v pamäti?

Zažil som vypadnutie, postup, hrali sme Pohár UEFA a nikto mi už nezoberie čo som tu odohral a čo som tu zažil. Prakticky ale nemám vybratý žiadny zápas.

Predsa, je pred vami ešte niečo, čo by ste chceli s ViOn-om dosiahnuť?

Môj sen je, aby sme skončili v hornej šestke a zahrali si v európskych pohároch.

Dnes zápas s poradovým číslom 201, na koľko ďalších si ešte trúfate?

Uvidíme. Pokiaľ mi bude slúžiť zdravie, dovtedy chcem hrať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články