Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Suverén z Paríža bez Neymara prvýkrát zakopol, Emery: Bod nie je dostačujúci

PARÍŽ - Futbalisti Paríža St. Germain herne dominovali v sobotňajšom súboji 7. kola francúzskej Ligue 1 na trávniku Montpellier HSC, ale po bezgólovej remíze prvýkrát v novom ligovom ročníku stratili body.
Zdroj: 21093
Zdieľajte:

Trénerovi Parížanov Unaiovi Emerymu chýbal okrem dlhodobo zranených Argentínčanov Javiera Pastoreho a Angela Di Mariu aj brazílsky útočník Neymar, ktorého trápi drobné zranenie pravej nohy.

Prečítajte si aj

Ligový dvojstovkár Chren: S ViOn-om mám ešte jeden sen

PSG svojho súpera nepustil k žiadnej strele na bránku, mal 75-percentné držanie lopty, ale doplatil na streleckú nemohúcnosť. "Náš súper si zaslúži uznanie za to, ako dobre bránil. Efektívne dokázal uzatvárať priestor. Hrali sme zápas, tak ako sme chceli, mali sme veľké držanie lopty, ale musíme ešte viac zatlačiť súpera, ak chceme dávať góly. Šance boli, ale to nestačí na víťazstvo. V prvom rade je potrebné neinkasovať, to je dôležité, no cieľom je vyhrať. Bod nie je dostačujúci. Tento zápas nám ukázal mnoho vecí, ktoré musíme analyzovať, ak sa chceme zlepšovať," citovala kormidelníka PSG oficiálna klubová webstránka.

Defenzívne rady Montpellieru ustáli tlak favorita a napokon si domáci hráči pripísali cenný bod. "Sme šťastní, pretože sa nám podarilo získať body, ktoré sme stratili na začiatku sezóny. Ukazuje sa, že náš tím má charakter. Parížania síce už mysleli skôr na zápas Ligy majstrov, no my sme mali svoje ambície," uviedol brankár Montpellieru Benjamin Lecomte.

PSG napriek zaváhaniu zostal na čele tabuľky, pred druhým AS Monaco má však už iba náskok jedného bodu. Montpellier je na trinástom mieste so ziskom ôsmich bodov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články