Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hviezda Chelsea s prvým hetrikom v Anglicku, Lukaku rozhodol a čelil urážkam!

LONDÝN - Futbalisti Tottenhamu Hotspur zvíťazili v sobotňajšom zápase 6. kola anglickej Premier League na trávniku West Hamu United 3:2. Veľký podiel na zisku troch bodov mal útočník Harry Kane, autor dvoch gólov. Hostia dohrávali zápas bez vylúčeného obrancu Sergea Auriera, tesný náskok však v závere udržali aj s desiatimi hráčmi.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tottenham vyhral v novom ročníku prvé tri zápasy na súperových ihriskách, čo sa mu podarilo prvýkrát od sezóny 1991/1992. Počítajúc aj minulú sezónu dosiahli "Spurs" piaty ligový triumf vonku v rade, čím vyrovnali klubový rekord.

Na čele tabuľky zostávajú po šiestom kole naďalej oba veľkokluby z Manchestru. "Citizens" deklasovali doma Crystal Palace aj vďaka dvom gólom Raheema Sterlinga 5:0 a vedú ligu so 16 bodmi.

Rovnaký počet, ale horšie skóre má druhý Manchester United. "Červení diabli" si odniesli tri body z trávnika Southamptonu, keď o jediný gól stretnutia sa postaral v 20. minúte belgický útočník Romelu Lukaku.

Prečítajte si aj: VIDEO Manchester United roztrhal West Ham, všetko zariadil Romelu Lukaku

Vedenie United po zápase prešetrí urážlivé pokriky na jediného úspešného strelca zápasu, ktoré odzneli počas sobotňajšieho ligového stretnutia proti Southamptonu. Vedenie klubu spolu s belgickým reprezentantom pritom nedávno apelovali, aby rasistické pokriky na jeho adresu prestali. "Manchester United má nulovú toleranciu voči nedôstojným pokrikom a správaniu. Klub jasne požiadal o to, aby tento pokrik prestal. Vedenie vykoná potrebné úkony v prípade, že sa niečo podobné zopakuje. Klub už komunikoval s políciou, ktorú požiadal o zábery z bezpečnostných kamier, aby sme vedeli identifikovať tých, ktorí nerešpektovali želanie hráča," citovala agentúra AP oficiálne stanovisko "červených diablov".

Suverénne víťazstvo dosiahli v sobotu aj futbalisti FC Chelsea Londýn, ktorí vyhrali na pôde Stoke City hladko 4:0. Hetrikom sa v drese hostí zaskvel španielsky reprezentant Álvaro Morata.

West Ham United - Tottenham Hotspur 2:3 (0:2)
Góly: 65. Chicharito, 87. Kouyate - 34. a 38. Kane, 60. Eriksen, ČK: 70. Aurier (Tottenham) po 2. ŽK


FC Burnley - Huddersfield Town AFC 0:0

FC Everton - AFC Bournemouth 2:1 (0:0)
Góly: 77. a 82. Niasse - 49. King


Manchester City - Crystal Palace 5:0 (1:0)
Góly: 51. a 59. Sterling, 44. Sané, 79. Aguero, 89. Delph


Southampton - Manchester United 0:1 (0:1)
Gól: 20. Lukaku


Stoke City - Chelsea Londýn 0:4 (0:2)
Góly: 2., 77. a 82. Morata, 30. Pedro


Swansea City - FC Watford 1:2 (0:1)
Góly: 56. Abraham - 13. Gray, 90. Richarlison

Leicester City - FC Liverpool 2:3 (1:2)
Góly: 45+3. Okazaki, 69. Vardy - 15. Salah, 23. Coutinho, 68. Henderson


Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články