Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Prvé nezhody v Paríži: Cavani sa pochytil s dvojicou Brazílčanov v zápase proti Lyonu!

PARÍŽ - V zápase medzi PSG a Lyonom sa pochytila dvojica Cavani - Neymar a k tomu sa zapojil i Daniel Alves.
Zdroj: reprofoto
Zdieľajte:

Veľké a najmä ambiciózne hviezdy pokope niekedy môžu narobiť menšie problémy. Tie sa začínajú ukazovať i v Paríži, kde po jednom boku hrajú dvaja skvelý útočníci - Edinson Cavani a Neymar Jr.

Obaja majú záľubu v strieľaní gólov a tak sa niet čomu čudovať, že obaja chcú byť lepší ako ten druhý. Potom ale môžu vzniknúť podobné momenty, aké fanúšikovia videli v zápase proti Lyonu.

Prečítajte si aj: Inšpirujte sa skúsenými tipérmi: Jeden si parádne zarobil, druhý mal 170 tisíc na dosah!

Najprv sa do konfliktu dostal Cavani s Danielom Alvesom, ktorý zobral loptu pred priamym kopom a nechcel ju uruguajskému strelcovi dať a podal ju až Neymarovi. To sa samozrejme Cavanimu nepáčilo.

Prečítajte si aj: Hrdina DAC Zsolt Kalmár: Potrebovali sme, aby sa nám vrátila sebadôvera

Neskôr v 80. minúte zápasu dostali Parížania možnosť kopať pokutový kop. Aj na ten mal Neymar zálusk, no tentokrát si Cavani loptu nenechal zobrať a Brazílčan sa tak zmohol iba na pár slov smerom ku Uruguajcovi, ktorý následne penaltu nepremenil.

Zápas sa napokon skončil výhrou PSG 2:0, no ani jedna z hviezd sa nepresadila a góly padali iba vlastné. Zlú náladu v kabíne zrejme podčiarkol i Cavaniho odchod zo štadióna, keď dvadsať minút po zápase opustil štadión bez toho, aby prešiel cez mix zónu.

Svoj názor na všetko ale vyjadril tréner Parížanov, Unai Emery: "Ide o džentlmenskú dohodu. Viacero hráčov v tíme je schopných kopať penalty. Ak sa Cavani s Neymarom nevedia dohodnúť, rozhodnem ja. Nechcem aby sa z toho stal väčší problém."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články