Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Inšpirujte sa skúsenými tipérmi: Jeden si parádne zarobil, druhý mal 170 tisíc na dosah!

BRATISLAVA - Najväčšia komunita tipérov ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov.
Zdroj: Tipsport
Zdieľajte:

Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať! Máte svoje výbery? Zaregistrujte sa a užívajte si všetky príležitosti najširšej tipérskej komunity so vstupným bonusom 999 EUR!

Dôvod na poriadnu párty mal cez víkend tipér s nickom 257492, ktorý si prišiel na skvelých 4 000 EUR! Aký bol jeho recept na úspech? 7-zápasová akovka poslaná do hry za niečo viac ako 4 eurá. Borec siahol na kurzy od 2,34 do 2,89 s tým, že tipoval len výhry domácich alebo hostí. A jeho taktika sa mu vyplatila! Jednoducho, „kto umí, ten umí“...

LuKr1105 sa mohol vďaka 22 zápasom a dvom „euríčkam“, stať hviezdou najväčšej komunity tipérov. Čo chýbalo k jeho 170-tisícovému presnému zásahu? Väčšia disciplinovanosť hráčov… V zápasoch skupinovej fázy futbalovej Európskej ligy sa prostredníctvom tiketu rozhodol prognózovať porušenia proti pravidlám. Postupne poslal do hry 0–4 alebo 0–5 žltých trestov. Škrt cez rozpočet prišiel v zápase Apollon vs. Lyon, kde rozhodca rozohral kartový mariáš a „žltú“ ukázal až v 6 prípadoch. Nebyť toho, tak by LuKr1105 zhrabol 170 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články