Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Tak tomuto neuveríte, za Žilinu hral Dybala!

ŽILINA - V zápase 8. kola Doxxbet ligy sa odohralo stretnutie medzi domácim Žilinským béčkom a hosťami zo Serede. Zápas okrem (na druhú ligu netradičnej) gólovej nádielky, priniesol aj jednu ďalšiu kuriozitu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Pred 85. minútou sa tréner ''mladých Šošonov''Jaroslav Kentoš rozhodol striedať. Z ihriska odchádzal Jakub Michlík a jeho miesto zaujal Dybala. Nie ten argentínčan zo slávneho turínskeho Juventusu, ale jeho slovenský menovec Matej.

Dybala v žilinskom béčku (klikni pre zväčšenie)

Matej Dybala prišiel na posledných päť minút stretnutia, v ktorých sa už nič vážne nestalo a prvýkrát v sezóne rezerva žltozelených pustila body po prehre 3:4. Pre mladého stopéra to nebolo nič zvláštne, ako futbalista je určite zvyknutý aj na takéto mrzuté výsledky, no mnohí ľudia, ktorí dôkladne nesledujú všetko okolo MŠK, sa pri najmenšom pousmiali.

Prečítajte si aj: VIDEO Veľký kompliment od trénera Spallettiho: Takáto bola reakcia Škriniara na jeho premiérový gól!

Odchovanec Žilinského mládežníckeho systému patrí k talentovaným mladíkom, takisto už okúsil mládežnícke reprezentácie a podľa nás vo Futbalovom svete, má Maťo potenciál sa stať v budúcnosti oporou či už Žiliny, alebo iného mužstva. Nezostáva nič iné, len mu držať palce v jeho ďalšom rozvoji!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mskzilina.sk

Diskusia

Podobné články