Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Veľký kompliment od trénera Spallettiho: Takáto bola reakcia Škriniara na jeho premiérový gól!

MILÁNO - Premiérový zásah slovenského futbalistu Milana Škriniara v talianskej najvyššej súťaži prišiel vo štvrtom kole sezóny 2017/18.
Zdroj: twitter.com
Zdieľajte:

V drese Interu Miláno sa presadil po štandardnej situácii, keď sa k nemu dostala odrazená lopta a v pokutovom území sa 22-ročný obranca dokázal zorientovať dokonca až medzi šesticou brániacich hráčov.

Prečítajte si aj: VIDEO Slovan doma nezaváhal, udrží sa na čele tabuľky?

"Som veľmi šťastný za gól, ale najdôležitejšia vec je, že sme zvíťazili, aj keď to nebol z našej strany najlepší výkon," povedal Škriniar, ktorý v uplynulej sezóne odohral v drese Sampdorie Janov 38 zápasov bez streleckého zápisu. "Vedeli sme, že nás čaká ťažký zápas, pretože Crotone je fyzicky veľmi dobre vybavený tím a nie je jednoduché hrať pred ich fanúšikmi," dodal pre agentúru AP Škriniar. Inter aj zásluhou gólu slovenského obrancu vyhral vo 4. kole Serie A nad Crotone 2:0.

Luciano Spalletti absolvoval svoj 200. zápas v Serii A. Po zápase nešetril chválou svojich hráčov a samozrejme aj Milana Škriniara. "Táto výhra je naozaj dôležitá. Chlapci to odohrali ako profesionáli. Nebolo to vôbec ľahké, fúkal nepríjemný vietor a som rád, že sme sa dokázali prispôsobiť týmto podmienkam. Musím spomenúť aj dnešných dvoch strelcov. Škriniar je hráč, ktorý je vždy ostražitý, je to veľká osobnosť. Vkladáme mu dôveru a on nám ju vracia". dodal Spalletti

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články