Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Vavro debutoval za Kodaň v EL: Škoda nezúročenej prevahy

KODAŇ - Vavro po bezgólovej remíze FC Kodaň: "Škoda nezúročenej prevahy"
Zdroj: TASR, ilustračná fotografia
Zdieľajte:

Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Denis Vavro zažil pri debute v skupinovej časti Európskej ligy bezgólovú remízu. Jeho dánsky zamestnávateľ FC Kodaň hral 0:0 s ruským Lokomotivom Moskva vo štvrtkovom domácom stretnutí 1. kola F-skupiny. Okrem stopéra Vavra absolvoval plnú minutáž aj jeho krajan a spoluhráč Ján Greguš v strede poľa.

Ďalší účastníci "efka" FC Zlín a Šeriff Tiraspoľ sa rozišli rovnakým výsledkom. "Škoda, že sme našu prevahu nezúročili aspoň jedným gólom. Väčšinou sa hralo na polovici súpera, najmä po štandardných situáciách sme sa dostali aj do šancí. Chýbalo nám akurát presnejšie zakončenie," zhodnotil Vavro na stránke svojej zastupiteľskej spoločnosti csm-agency.sk.

Prečítajte si aj: VIDEO Fantastická atmosféra v Londýne: Namiesto konfliktov spoločná oslava futbalu!

Sám stredný obranca sa dostal do dvoch nádejných príležitostí: "V prvom prípade mi zobral loptu z hlavy spoluhráč a potom som ju netrafil v závere duelu. Škoda. Od piatka sa pripravujeme na zápas Helsingöre, potrebujeme zabrať aj v domácej lige."

Vavro vymenil toto leto dres slovenského šampióna za farby dánskeho majstra. Do Kodane prišiel z MŠK Žilina, Greguš pôsobí v dánskej metropole od júla minulého roka. "Greguš má naozaj dobrú strelu, ale tentoraz sa nedostal do výhodných pozícií. Oslovil ma Michael Lüftner (druhý stopér, pozn.), ktorý dirigoval Vavra. Greguš má skúsenosti zo slovenskej reprezentácie. Celkovo som veľmi spokojný. Nevyzretý tím podal vyspelý výkon. Vypracovali sme si niekoľko možností, protivníka sme nepustili k ničomu. Hrali sme organizovane," povedal kouč Stale Solbakken pre Ekstrabladet.

FC Kodaň figuruje pod jeho trénerským vedením na šiestej priečke štrnásťčlennej tabuľky najvyššej dánskej súťaže s dvanástimi bodmi za tri víťazstvá, tri remízy a dve prehry. S domácim Helsingörom si zmeria sily v nedeľu 17. septembra od 16.00 h.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články