Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Fantastická atmosféra v Londýne: Namiesto konfliktov spoločná oslava futbalu!

LONDÝN - Zápas medzi Arsenalom a Kolínom nad Rýnom sprevádzala fantastická atmosféra.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Nemeckí fanúšikovia došli do Londýna v obrovskom dvadsaťtisícovom počte. Lístkov ale dostali iba 2900. Ani to ich ale neodradilo a fanúšikovia 1. FC Kolín sa rozhodli zakúpiť klubové členstvo londýnskeho celku a následne i vstupenky na zápas. Aby sa zamiešali medzi domácich, kúpili si aj dresy Arsenalu.

Na štadión sa tak dostala početná skupina nemeckých fanúšikov, ktorí doslova ovládli Emirates Stadium a svojim futbalistom spravili domácu atmosféru.

Veľký počet fanúšikov z Nemecka mal spôsobiť veľký chaos pred zápasom, z čoho vyplynulo i odloženie výkopu o hodinu. K nejakým veľkým problémom ale nedošlo. Nemeckí fanúšikovia, ktorí sa zamiešali medzi domácich nevyvolávali konflikty, ba naopak. Spolu s domácimi priaznivcami sa striedali v speve oslavných chorálov.

Futbalisti nemeckého 1. FC Kolín nad Rýnom napokon nezvládli druhý polčas a prehrali 1:3. Hanbiť sa ale nemusia, čo im dali pocítiť i nemeckí fanúšikovia, ktorí v závere zápasu oslavovali svoj tím aj za nepriaznivého stavu. V Londýne sa tak včera odohral naozaj fantastický futbalový zápas s neuveriteľnou atmosférou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články