Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Škriniarov Inter opäť víťazne, slovenský reprezentant blízko k prvému gólu

MILÁNO - Futbalisti Interu Miláno zvíťazili aj v treťom stretnutí nového ročníka talianskej Serie A, v nedeľu na domácom trávniku triumfovali nad nováčikom Spal 2013 2:0.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V zostave domáceho tímu opäť odohral celý zápas slovenský reprezentačný obranca Milan Škriniar, ktorý podal ďalší výborný výkon. Inter má po troch kolách na konte plný počet bodov, v tabuľke mu patrí priebežne druhá pozícia o skóre za vedúcim Juventusom.

Prečítajte si aj: Vedenie Chelsea nariadilo fanúšikom, aby nespievali hanlivý chorál na Moratu

Slovenský reprezentant si mohol dokonca otvoriť strelecký účet v drese "nerazzurri", jeho ďalekonosná strela v 79. minúte za stavu 1:0 však skončila na brvne. "Som šťastný z konečného výsledku. Chcel by som poďakovať fanúšikom, ktorí prišli na zápas v hojnom počte. Nebolo to jednoduché stretnutie, ale boli sme silní a hrali sme kompaktne. Myslím si, že sme podali dobrý výkon a vybojovali sme ďalšiu dôležitú výhru. Vždy sa snažím pomôcť tímu. Čo sa týka môjho brvna, mal som priestor, tak som to vyskúšal. Je škoda, že to neskončilo v bránke," zhodnotil Škriniar duel pre oficiálnu klubovú webstránku.

Serie A - 3. kolo

Inter Miláno - Spal 2013 2:0 (1:0)

Góly: 27. Icardi (z 11 m), 87. Perišič

/M. Škriniar (Inter) odohral celý zápas/

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články