Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

United chystá 70 mil. eur

Louis van Gaal sa chystá posilniť káder pred blížiacim sa ligovým ročníkom, ktorý začne už tento víkend. Vyhliadnuté má dve mená.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Manchester United chce mať svoje posily do konca tohto týždňa. Na muške je superstar Fiorentiny Juan Cuardado a talent z Ajaxu Daley Blind.

Vedenie diablov je v kontakte s Fiorentinou už niekoľko týždňov. Spolu s Barcelonou sa preťahujú o Cuardada, ktorý zažiaril na nedávnych majstrovstvách sveta v Brazílii. Za 26-ročného krídelníka je van Gaal ochotný zaplatiť 45 mil. eur. Argumentom holandského trénera je kvalita, ktorú potrebuje z krídiel pre svoje hroty van Persieho a Roonyho. V hre je však aj Ángel Di María, ktorý je ale o nemalú čiastku drahší, preto sa Cuardado javí ako reálnejšia voľba. Sám hráč sa vyjadril, že je hladný po prestupe k diablom.

Ďalším adeptom na prestup k Red Devils je Daley Blind, syn slávneho futbalistu Dannyho Blinda. Blind je odchovancom Ajaxu Amsterdam a povolaním je stredný obranca, ale dokáže alternovať i na ľavom boku obrany. Za tohto 24-ročného obrancu je tréner United ochotný zaplatiť 25 mil. eur. Blind sa v rozhovore priznal, že sa aktuálne sústredí iba na Ajax, ale v prípade lákavej ponuky by mohol zmeniť klubovú príslušnosť. Van Gaal a Blind si už pôsobenie spolu vyskúšali v holandskom národnom mužstve. Alternatívou je argentínsky reprezentant Rojo, ktorý pôsobí v Sportingu Lisabon. V jeho prípade je ale problém s právami na jeho osobu, ktoré vlastní „tretia“ strana. Anglické kluby majú v láske transparentnosť a tak je Blind jednoznačnou voľbou pre van Gaala i vďaka ich spoločnej minulosti.

Manchester United má k dispozícií podľa médií balík v hodnote 200 mil. eur. Z tejto čiastky už ubudlo 75 mil eur, ktoré boli použité na Shawa a Herreru. Do konca prestupového obdobia nám ostáva 18 dní.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články