Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fanúšikovia Podbrezovej transparentmi bojujú za udržanie klubu na Horehroní, asi príde posila do zálohy

PODBREZOVÁ - Klub FK Železiarne Podbrezová by už čoskoro mohol byť minulosťou. S tým ale nesúhlasia hlavne skalní fanúšikovia tohto klubu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V doterajších dvoch domácich zápasoch Fortuna ligy vždy prišli s transparentom, ktorým pred zápasom dali jasne vedeniu najavo, čo si myslia o fúzii ich klubu s MFK Dukla Banská Bystrica.

V druhom ligovom kole proti Spartaku Trnava napísali: "NEBERTE NÁM KLUB, DUKLU NECHCEME", v treťom, pri víťazstve 1:0 nad Michalovcami, sme si zas mohli prečítať "100% fanúšik, nie 50% Duklista".

Narážali tým na vyjadrenia Vratislava Greška, ktorý povedal, že polovica jeho srdca patrí Dukle a druhá Podbrezovej. Práve bývalý reprezentant Slovenska taktiež stojí za snahou o fúziu klubov.

Prečítajte si aj: Fanúšikovia v Podbrezovej fúziu s Duklou nechcú: Náš klub si nedáme!

Aj v treťom domácom stretnutí, tentoraz proti Ružomberku, neostane fanklub svojej povesti nič dlžný. Na ďalšom transparente bude stáť "LIGA PATRÍ NAM! NIE DUKLE".

Piatoková predohrávka piateho kola Fortuna ligy je na programe o 18:30 v Zelpo Arene.

Ďalšou novinkou z klubu sú aj jednania o príchode posily do stredu poľa. O tom, že Aldo Baéz je v Podbrezovej na skúške sme vás už informovali a dokonca sme ako prví priniesli aj exkluzívny rozhovor s tým argentínskym futbalistom.

Prečítajte si aj: Baéz na skúške v Podbrezovej: Chcem zostať na Slovensku

O jeho budúcnosti sa má definitívne rozhodnúť v pondelok.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články