Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Mal byť Ronaldo vylúčený?

BARCELONA - Cristiano Ronaldo zažil zaujímavý zápas, na aký asi dlho nezabudne, pretože na ihrisku strávil len 24 minút. Tento čas ohraničilo striedanie a vylúčenie.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V úvodnom meraní síl o španielsky Superpohár prišiel Cristiano Ronaldo do hry zo striedačky až v 58. minúte, aby v osemdesiatej, za vtedajšieho stavu 1:1, krásnou strelou poslal Real Madrid späť do vedenia.

Následne si však vyzliekol dres, uvidel prvú žltú kartu. Aby toho nebolo málo, o niekoľko chvíľ neskôr spadol po kontakte s Umtitim vo vápne súpera a hlavný arbiter ho vylúčil po druhom kartovom treste.

Mal však byť vylúčený? Kontakt medzi dvomi spomínanými hráčmi jednoznačne prišiel, tu sa však hodilo patové vyriešenie a síce nechať situáciu plynúť bez prerušenia, pretože ako prípadná penalta pre Real, tak aj vylúčenie Ronalda by bolo, respektíve bolo, veľmi prísne.

Prečítajte si aj: VIDEO Neuveriteľné El Clásico: Cristiano Ronaldo nedohral kvôli červenej karte, Real Madrid má do odvety skvelý náskok

Každopádne, dalo by sa ešte špekulovať, že keby si Ronaldo pri oslave nechal dres na sebe, v danom momente by pravdepodobne prvú žltú nemal a aj keby prišlo na túto situáciu, tak by dostal len prvú a vylúčený by nebol.

To sú však len dohady, pretože to, čo sa stalo už nezmeníme. Ešte dodáme, že Real Madrid aj napriek vylúčeniu vyhral 3:1. Vy môžete hlasovať v ankete v pravom hornom rohu článku.

ANKETA: Mal byť Cristiano Ronaldo vylúčený?

  • Áno

    20%

  • Nie

    80%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články