Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Messi s Ronaldom v jednom tíme? Real Madrid o hviezdu Barcelony bojoval už trikrát

BARCELONA - Obaja sú najväčšími hviezdami svojich tímov, no ako by si na ihrisku počínali spoločne. Real Madrid chcel Messiho získať už trikrát, no nikdy sa to nepodarilo. Španielski žurnalisti vypátrali, prečo.
Zdroj: mirror.co.uk
Zdieľajte:

Denník ​El Confidencial tvrdí, že Biely balet sa na zisk Argentínčana po prvýkrát zameral ešte počas Messiho pôsobenia v barcelonskej akadémii La Masia. Šéf Realu sa však vtedy rozhodol pre iné hviezdy: Luisa Figa a Zinedina Zidana.

Prečítajte si aj: VIDEO Klopp verzus Wenger: Nenechajte si ujsť strhujúci šláger gigantov Premier League!

Florentino Pérez potom prišiel o post prezidenta klubu, no v roku 2008 sa znova vrátil do čela Realu. Chcel vybudovať ďalšie Galácticos a novú erú mal začať príchod Messiho. Barcelona samozrejme odmietla, no Real to nemuselo mrzieť, aj v tomto prípade mal viac ako dobrú náhradu: najprv kúpil Brazílčana Kaká a o rok dorazil Cristiano Ronaldo.

Naposledy to Real skúsil nedávno, keď sa objavili správy, že Messi v Barceloen už nie je šťastný. Pérez ponúkal rivalovi 212 miliónov libier a samotného hráčovi znesiteľný plat 21 miliónov libier ročne. Barcelona sa však ponuke vysmiala a rokovania ani nezačali.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: 90min.com, El Confidencial

Diskusia

Podobné články