Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Klopp verzus Wenger: Nenechajte si ujsť strhujúci šláger gigantov Premier League!

BRATISLAVA - Výsledky Liverpoolu sú ako na hojdačke. Zverenci trénera Jürgena Kloppa vedia zdolať silný Tottenham alebo remizovať s vedúcou Chelsea, no potom prídu nečakané prehry s tímami bojujúcimi o záchranu, ako sú Swansea, Hull alebo naposledy Leicester.
Zdroj: metro.co.uk
Zdieľajte:

Zdá sa, že „The Reds“ dokážu správne namotivovať hlavne top celky. Podarí sa im zdolať silný Arsenal? O osude stretnutia rozhodujte počas duelu v LIVE stávkach!

Kanonieri v poslednej dobe taktiež neoslňujú konštantnými výkonmi. Prehra doma s Watfordom a v londýnskom derby proti „The Blues“ im na pohode nepridala, čo sa prejavilo aj v Lige majstrov, s ktorou sa Özil a spol. po debakli od Bayernu 5:1 pravdepodobne rozlúčia. Čo tipovať v ich dueli na Anfield Road?

Návod

ponúka člen najväčšej tipérskej komunity Game0ver. „Kanonieri sú pravým opakom Liverpoolu. Vonku porážajú takmer všetky kluby z horšej časti tabuľky, ale keď sa stretnú s niekým z top 7, tak skoro vždy prehrajú.“ A preto očakáva výhru domácich pri kurze 2,07. Zveziete sa s ním?

Chceli by ste sa inšpirovať tiketmi skúsených stratégov? Navštívte Tiket arénu, odkiaľ pochádza aj bravúra borca Polis111, ktorý osolil tri hokejové duely a rovnakú porciu zápasov z bieleho športu za slušných 582,94 €. Ako to dopadlo? Úspešne! Tipérovi pristálo na konte takmer 59 000 EUR. Tiež ste sa inšpirovali?

Najväčšia komunita tipérov ponúka svojim členom zaujímavé možnosti ako písanie analýz, sledovanie živých prenosov na TV Tipsport, skvelé súťaže a množstvo ďalších atraktívnych príležitostí. Zapojte sa aj vy, získajte skvelé výhody a bonus 2 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články