Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO 7 hudobných hviezd a tímy, ktorým patrí ich srdce

Top
BRATISLAVA - Futbal hýbe svetom. To dokazuje aj to, že mnoho hudobníkov sa hrdo a verejne hlási k tímu, ktorý podporujú.
Zdroj: 90min.in
Zdieľajte:

Enrique Iglesias - Real Madrid

Jeden z najpredávanejších španielskych umelcov všetkých čias je oddaným fanúšikom Bieleho baletu. Narodil sa totiž v hlavnom meste Španielska a stal sa stúpencom miestneho Realu. Veľmi nečakané je však to, že jeho snáď najobľúbenejším hráčom je Lionel Messi, ktorý však nastupuje za rivalov z Barcelony. V Los Blancos si najviac vážil bývalého kapitána Casillasa.

Prečítajte si aj: VIDEO Skromné bývanie šestnásťročného Cristiana Ronalda: Toaletu od zvyšku izby oddeľoval len záves

Shakira - Barcelona

Toto spojenie snáď žiadneho futbalového fanúšika neprekvapí, keďže manžel Shakiry, Gerard Piqué, háji farby katalánskeho klubu. Málo známe však je to, že než sa speváčka za Piquého vydala, bola veľkým fanúšikom Realu Madrid. Dokonca od Florentina Pereza dostala vlastný dres. Po zmene strán sa však situácia zmenila a na Bernábeu už jej piesne nehrajú.

Justin Bieber - Barcelona

Ďalšou hviezdou hudobného sveta, ktorá fandí Barcelone, je aj Justin Bieber. Dvadsaťdvaročný spevák je pre niektorých možno nečakane celkom dobrý futbalista a dokonca sa zúčastnil aj tréningu s katalánskym gigantom.

Adele - Tottenham Hotspur

Jedna z najvýznamnejších speváčok svojej generácie, niekoľkonásobná víťazka Grammy, podporuje londýnsky tím už od detstva. A keď sa niekedy pôjdete pozrieť na White Hart Lane, je dosť možné, že ju niekde na tribúne uvidíte. Často totiž navštevuje zápasy Spurs.

Justin Timberlake - Manchester United

Americký herec, spevák a producent je oddaným fanúšikom Red Devils. Jeho najobľúbenejším hráčom je Alan Smith. K ďalším jeho favoritom patrí Ronaldo a tiež Wayne Rooney.

Jay Z - Arsenal

Známy americký raper je veľkým fanúšikom futbalu a najviac Arsenalu. Jeho obľúbencom je legenda klubu Thierry Henry. Často ho môžete, v sprievode manželky Beyoncé, vidieť v hľadisku svätostánku Gunners. Jay Z taktiež vyhlásil, že má záujem o investovanie do klubu, pokiaľ sa taká príležitosť naskytne.

Bratia Gallagherovci - Liam a Noel - Manchester City

Bratia Gallagherovci, ktorí patria medzi najznámejších členov rockovej skupiny Oasis, mali počas svojej hudobnej kariéry mnoho sporov. Na jednom sa však dokázali zhodnúť - na povzbudzovaní Manchestru City. Noel Gallagher priznal, že vo chvíli, keď Citizens získali titul, "plakal ako malé dieťa."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, 90min.in

Diskusia

Podobné články