Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Skromné bývanie šestnásťročného Cristiana Ronalda: Toaletu od zvyšku izby oddeľoval len záves

MADRID - Patrí medzi najväčšie osobnosti futbalu, vlastní sieť hotelov. Začiatky Cristiana Ronalda však boli skromnejšie, ako si myslíte.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Môže mať takmer všetko, na čo si ukáže. Hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo patrí k najbohatším športovcom sveta a internet pravidelne zásobuje fotografiami luxusných vozidiel či honosného bývania. No nie vždy tak tomu bolo, aj súčasná futbalová megastar musela nejako začať.

Prečítajte si aj: VIDEO Zarmúti Hamšík Ronalda a uspeje Messiho družina v Paríži? Nenechajte si ujsť šlágre Ligy majstrov!

Futbalové začiatky rodáka z Madeiry sú späté so Sportingom Lisabon, v drese ktorého prvýkrát nazrel do veľkého futbalu. Do lisabonskej mládežníckej akadémie prišiel ako dvanásťročný. Rýchlo sa adaptoval a týždeň čo týždeň sa zlepšoval, bolo jasné, že z neho vyrastie veľká hviezda. Keď malý Cristiano trochu povyrástol, opustil mládežnícku ubytovňu a presťahoval sa.

Jeho ďalším útočiskom sa stal hotel neďaleko centra Lisabonu. V ňom ho však nečakal luxus, na aký je zvyknutý dnes. K dispozícii mal posteľ, skriňu a kúpeľňu vlastne ani nemal. Umyvadlo a toaleta totiž boli priamo na izbe, oddelené len závesom. Pre teenagera, ktorý väčšinu času trávil na ihrisku, to však bolo to najnutnejšie, čo potreboval.

Lenže časy sa menia. Uplynulo šestnásť rokov a z Ronalda sa stal jeden z najlepších futbalistov sveta. A podľa toho si taktiež žije. Už nemá len izbu v hostely, ale vybudoval sieť vlastných luxusných hotelov v Lisabone, Madride, New Yorku a na rodnej Madeire.

Prečítajte si aj: Cristiano otvára luxusný hotel: Tento silný odkaz nechal fanúšikom na recepcii
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články