Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Zarmúti Hamšík Ronalda a uspeje Messiho družina v Paríži? Nenechajte si ujsť šlágre Ligy majstrov!

BRATISLAVA - Najlepší európsky futbal je späť! Osemfinálové bitky Ligy majstrov odštartujú utorkovým súbojom Benfica - Dortmund a bonbónikom, v ktorom sa slávna Barcelona predstaví v Parku princov. Čo predvedú Messi a spol. v Paríži?
Zdroj: koláž fs
Zdieľajte:

Streda bude rovnako nabitá, Hamšíkovci nastúpia na legendárnom Santiago Bernabéu a do centra Bavorska zavítajú londýnski Kanonieri. Ako to dopadne? Tipnite si a svojich obľúbencov posuňte za triumfom v LIVE stávkach!

Všetky štyri súboje má na tikete člen najväčšej tipérskej komunity octavius666, ktorý verí Realu, Bayernu a očakáva neprehry Barcelony, či Dortmundu. Celé to má naložené za 222 €! Bude brať slušný balík?

Stratég mancini predstavil svoju taktiku k utorkovému šlágru v analýze. „PSG je momentálne vo forme a góly strieľa ako na bežiacom páse. Barcelončania sú na tom rovnako, na pôde Alavésu vsietili dokonca 6 kúskov. Vzájomné zápasy nám tiež hrajú do karát,“ zanalyzoval aspoň jeden presný zásah na každej strane pri kurze 1,60. Čo prognózujete vy?

Podeľte sa s najväčšou komunitou tipérov v Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy a buďte odmeňovaný. Taktiež sa môžete nechať inšpirovať skúsenými borcami a zabojovať o lukratívne výhry. Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neváhajte, pridajte sa, získajte skvelé výhody a bonus 2 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články